hvordan blegemiddel påvirker huden

Hud blegning for at lysne teint eller fjerne ar , fregner og alder pletter bør gribes an med forsigtighed . Hydroquinon , kviksølv , arsen , alpha hydroxy syre , lumiskin og Arbutin er blandt de stoffer, der anvendes til at mindske eller stabilisere melanin produktionen i huden . Melanin er produceret inden for hudlag og bestemmer hudfarve . Højere niveauer af melanin producere mørkere hudtoner .

Hydroquinon


Hydroquinon er en meget giftig kemikalie anvendes også i foto fremkaldelse, hårfarve , maling , motorbrændstoffer og olier , og gummi produktion . Bivirkninger af lav koncentration omfatter hudirritation , misfarvning og udtynding . I kræftforskning har forårsaget toksicitet i flere menneskelige organer og leukæmi hos mus . Frankrig og Kenya har forbudt anvendelse i hudprodukter .

Arsen


Arsen er et velkendt gift , der har fundet vej ind i hudplejeprodukter . Den gode nyhed er, at det er blevet forbudt fra hudpleje brug i USA, selv om arsen stadig kan findes i produkter solgt til clearance og Mor og Pop butikker . Kræft trussel gør arsen en uønsket ingrediens i hudplejeprodukter.

Kviksølv


Kviksølv er et naturligt element findes i luft, vand og jord . USA har forbudt kviksølv brug i hudplejeprodukter , selv om hudplejeprodukter indeholder kviksølvforbindelser er indført i USA Neurologiske problemer , fornemmelse forstyrrelser eller en følelse af prikken og stikken kan skyldes hud udsættelse for kviksølv. Eksponeringens længde bestemmer sværhedsgraden af problemerne . Ingen aktuelle data tyder på, at udsættelse for kviksølv forårsager kræft hos mennesker , selv om tests har vist tumorer hos rotter og mus .

alpha hydroxy syre , Lumiskin , og Arbutin


Alpha Hydroxyltal Acid , også kendt som frugt -syre, der anvendes i kemiske peelinger . Den sure egenskaber fungerer som en hensigtsmæssig med bivirkninger , herunder rødme og irritation .

Arbutin , et uddrag af bearberry anlægget , er en helt naturlig metode til at lysne huden . Arbutin arbejder uden at påvirke dannelsen af melanin . Arbutin kombineres med tyrosinase at fremskynde nedbrydning og dræning af melanin . Tyrosinase er en kobber-indeholdende enzym i plante -og animalsk væv , der virker ved at oxidere melanin .

Lumiskin , et uddrag af chilenske bark , er også en naturlig metode til at lysne huden , som arbejder med tyrosinase . Der er ingen kendte bivirkninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.