hvordan man bruger levamisol til at dræbe parasitter hos mennesker

Levamisol er et receptpligtigt lægemiddel , der kan stimulere immunforsvaret . Læger udskriver det oftest til behandling af tyktarmskræft , men dens oprindelige medicinsk brug i både mennesker og dyr var at fjerne indvoldsorm i fordøjelseskanalen .
Der findes flere typer af parasitter , der kan leve i den menneskelige fordøjelseskanal og føre til helbredsproblemer . Blandt de mest almindelige er bændelorm og runde orme . Parasit problemer i mennesker er mest almindeligt ses i tredje verdens lande, hvor fødevareforsyningen er mere sandsynligt at være forurenet , men infektioner kan ske i U. . S. samt

Du skal bruge: .
recept levamisol

Under Levamisol


1
Få en korrekt diagnose , hvis du har mistanke om en parasit . Blodprøver , afføringen tests og endoskopi er blandt de mulige måde en læge vil bruge til at afgøre, om du har parasitter .

2 .
Spørg din læge om den bedste behandling for at fjerne parasitter . Levamisol kan være en mulighed , forudsat at du ikke har problemer med leveren , knoglemarvsproduktion eller blodpropper .
3 .
Tag levamisol recept præcis som din læge siger det. Levamisol kan producere alvorlige bivirkninger , så det er meget vigtigt , at du følger dosis og frekvens anvisningerne nøje .
4 .

Drikker en otte-ounce glas vand med hver dosis af levamisol , at du tage .
5 .
Kontakt din læge , hvis du har åndedrætsbesvær, hævelse i mund eller hals , ekstrem træthed , feber eller forvirring . Disse kan skyldes en alvorlig reaktion på det stof , der kan være livstruende .
6 .
Følg op med din læge regelmæssigt for eventuelle anbefalede kontor besøg eller lab test .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.