hvordan man etablerer en genbrugsprogram i beboelsesejendomme

Som grundlæggeren af den tyske parti De Grønne , når Petra Kelly sagde " Hvis vi ikke gør det umulige , vi stå over for det utænkelige . " Det er på tide vi svarede Kelly 's opfordring til handling og sat i bevægelse de nødvendige skridt at revitalisere jorden , som f. eks , integration genbrug programmer inden lokalsamfund . Den enkle praksis at generere nye anvendelser for kasserede materialer bevare de naturlige ressourcer , reducerer luftforureningen , sparer energi og downsizes lossepladser . For eksempel , alle i landet , hvis genvundne en avis en uge 3-60 træer om året ville blive sparet .
Der er seks trin , der er involveret med at oprette en genbrug program i en bolig :
1 . Kontakt en renovationsordninger
2 . Afgøre, hvad der er brug for
3 . Saml udstyr
4 . Organiser
5 . Rul programmet
6 . Opretholde program
Denne guide vil skitsere hvert af disse trin i detaljer og hvordan man bruger dem til at gennemføre en vellykket en genbrugsprogram
1 .
Consult en renovationsordninger
Forud for indførelse af et program bestemme, hvilken type genanvendelse er muligt for området . Dette kan ske ved henvendelse til de lokale boliger at fastslå, hvem indsamler affald og genanvendeligt i området . Når du kontakter egenskaber vurdere deres kunders tilfredshed og opkrævningsomkostninger
Hvert samfund har en anden procedure for indsamling genanvendeligt .
Find ud fra vognmanden , hvad samlingen krav er i området , herunder : ?
Hvilke typer materialer er indsamlet
hvordan materialer er adskilt
Hvad farveskemaer bruges
? Hvilke typer af containere accepteres
? Hvornår er det indsamlede affald
? Hvor meget koster det
? Hvilken type af områder arbejdet med indsamling lastbiler
? Hvad sker der , når programmet krav ændrer
2 .

Bestem hvad der er behov
Bestem hvor meget og hvilken type affald der produceres i bygningen . Anvende den på de specifikationer , som vognmanden og niveauet af trafikken forventes til området . Sammen denne information vil give , hvad der er behov for genbrug programmet kan køre. For eksempel kan en lejlighed kompleks kræver små containere til individuelle boliger eller store kapacitet centraliseret indsamling containere . Den type genanvendelse bin , der vil virke bedst , vil afhænge af , hvor ofte det vil være tømt , er antallet af lejere , der bidrager til det , mulighed for Janitorial tjenester og størrelsen af området .
En god måde at afgøre , hvad der er behov for en genanvendelse program er ved at søge input og godkendelse af dem i rummet. Anvendelse af rådgivning fra lejere og vedligeholdelsespersonale kan tilskynde kommende program brug . Det kan også sikre, at en passende genanvendelse program er valgt af dem, der vil bruge det .
3 .
Saml genvindingsudstyr
Nu , at de specifikke behov hos programmet er fastlagt udstyret kan købes . Kontakt en genanvendelse bin producent for programmet ideer og beholder løsninger . Sørg for, at udvalgte siloer er lette at bruge , effektiv og miljømæssigt forsvarlig .
Let at bruge genanvendelse beholdere skal være alsidige og specialdesignet til at arbejde med ethvert miljø . Der er forskellige bin funktioner til rådighed, som gør deltagelse i et program for genbrug nemmere såsom : ?
Monteres siloer for øget overflade plads
reception sidebakker for øget benplads
kan stables ? beholdere for nem opbevaring
? Store hjul eller containere med låg til nem transport
Vælg den container, som giver mest mening for det område, det vil blive placeret i.
Containere bør figurere den rigtige kombination af visuelle indikatorer og sortering mekanismer for at maksimere den lethed i brug . Brug tydeligt mærket etiketter , formet depositum slots og forskellige farvemuligheder . Disse værktøjer vil gøre det muligt lejere og medarbejdere til at hurtigt at identificere , hvad bin er designet til at indsamle .
Gennemførelse plastbeholdere , der er miljømæssigt forsvarlig , kan hjælpe en genbrugsprogram . Vælg beholdere, som er 100 % genanvendeligt , lavet med et minimum på 35 % genbrugsmateriale og komplimenteres af kongruente papirkurve . Beholdere på disse krav , vil maksimere resultaterne af en bolig genbrug programmet, som de grønne løsninger, der bygger ret i.
nordamerikanske lavet containere har en reduceret indvirkning på miljøet . Lokale produkter vil mindske luftforurening som følge af oversøiske skibsfart og giftstoffer fra udenlandske containere . Også , hvis genanvendelse affaldsspande er inden for rækkevidde , de vil være lettere at udskifte eller distribuere i fremtiden skal nye beholdere ikke være nødvendigt.
4 .
Produkt Anbefalinger


Busch Systems tilbyder en omfattende serie af genbrug og affald container løsninger . Den type bin for at vælge en bolig , vil afhænge af , hvordan det vil blive brugt . Der er tre kategorier af bruger til at overveje , når du vælger genvindingskurve : individuelle , fælles og udendørs . Anført nedenfor er produkt anbefalinger for hver kategori :
a. Individual genanvendelse beholdere til områder besat af en person , som , arbejdsstationer eller lejligheder . Produktet egner sig bedst til denne kategori er " Multi-Recycler " , som er specialdesignet til at forenkle sortering og indsamling af genanvendelige materialer . Beholderen er udstyret med et mellemrum effektiv stabling mekanisme , brugervenlig skrå indføring slots og effektiv indsamling af mere end seks gallons sorteret genanvendeligt og affald .
b. Recycling beholdere konstrueret til medbenyttelse mål fælles områder, såsom som , vaskerum eller lobbyer . "Smart Sorter ' kollektion er ideel til dette miljø , da det er tilgængelige i store størrelser og anvender forenklede sortering mekanismer .
c. Outdoor genanvendelse beholdere til udendørs anlæg brug , såsom indgangspartier og gårdhaver . Den " Fire in One HD ' genanvendelse bin er bedst egnet til denne kategori, da den har forskellige indsamlingsordninger slot muligheder og monteret liners . Denne beholder består af fire segmenter , der alle er i stand til at indsamle 23 gallon af affald eller genanvendeligt .
Dette er kun nogle få af de genvinding container løsninger tilbydes på Busch . Hvis du vil se den komplette serie af lige attraktive alternativer besøg : www. buschsystems. com
5
Organisere Recycling Program
Efter en container er valgt det . bør indgå i en velorganiseret genbrugsprogram . Det første skridt er at tildele et program koordinator . Dette bør være en person i anlægget , som er interesseret i at tage ansvaret for programmet . Når koordinatoren er gjort opmærksom på deres ansvar , de kan sikre , at genanvendelse programmet altid kører problemfrit .
Den nye kandidat kan begynde deres arbejde ved at vælge , hvor de containere skal gå . Når det afgøres , hvor spande skal placeres erindre andre beholdere, der kan være i miljø, trafik , kapacitet og indsamling . Planlægningen af beholderen kan indsamlingen være den afgørende faktor ved fastsættelsen hvor siloer skal gå . Placeringsmuligheder kan være begrænset , afhængigt af størrelsen af kollektionen køretøj og tilgængelighed i området .
Foreslået grønne initiativer
Når indsamling af genanvendeligt materiale er arrangeret andre grønne initiativer kan betragtes . Anført nedenfor er et par forslag til grøn praksis , som beboelsesejendomme kan udføre :
skrue ned termostater
Brug kompakt lysstofrør
Træk stikket ud ubrugte apparater
Under kortere brusebade
? Gåture , cykling eller ride deling så vidt muligt
6 .
Roll Out Program
Efter udviklingen af en genbrug program er udførelsen . For programmet for at køre problemfrit for slutbrugeren skal undervises på , hvordan det fungerer , og forstå, hvad målene er . Udrulning initiativet vil få dem, der deler rummet begejstret for programmet , og motiveret til at bruge det .
arrangere en særlig begivenhed for alle lejere af boliger og rul ud genbrugsprogram . Tilbyde incitamenter ( såsom en pizza nat ) , for at få lejere til at deltage og begejstret for programmet . Dette vil motivere dem til at bruge det i fremtiden. Ved arrangementet uddanne lejere om , hvordan programmet fungerer og dens mål . Også give kontaktoplysninger for programmet koordinator og en beskrivelse af ansvar .

7 .
Bevar Program
Fastholdelse af en genbrug program er en afgørende komponent for at sikre dens levetid og succes . En stor del af vedligeholdelse processen vil blive ansvarlig for programmets koordinator . De bliver nødt til konstant at overvåge effektiviteten af programmet og finde måder at forbedre det . Koordinatoren vil også være ansvarlig for at holde dem i ejendommen begejstret og nyt personale eller lejere uddannet på programmet procedurer .
Der er flere måder , hvorpå et program koordinator kan holde op entusiasme på en bolig . For eksempel kan en registrering af mængden af genanvendeligt forlader ejendommen skal lagres og statistikker kan genereres på genvundne materialer. Disse statistikker kan blive lagt en fremtrædende plads på bygningen indgange sammen med en kvittering for et veludført arbejde . Dette vil holde begejstret lejere og generere positive resultater for ejendommen som helhed som en øget følelse af fællesskab udvikler sig.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.