hvordan man etablerer en genbrugsstation for særlige begivenheder

Som grundlæggeren af den tyske parti De Grønne , når Petra Kelly sagde " Hvis vi ikke gør det umulige , vi stå over for det utænkelige . " Det er på tide vi svarede Kelly 's opfordring til handling og sat i bevægelse de nødvendige skridt at revitalisere jorden , som f. eks , integration genbrug programmer inden lokalsamfund . Den enkle praksis at generere nye anvendelser for kasserede materialer bevare de naturlige ressourcer , reducerer luftforureningen , sparer energi og downsizes lossepladser . For eksempel , alle i landet , hvis genvundne en avis en uge 3-60 træer om året ville blive sparet .
Der er seks trin beskæftiger sig med oprettelse af et program til genbrug af specielle arrangementer:
1 . Kontakt en renovationsordninger
2 . Afgøre, hvad der er brug for
3 . Saml udstyr
4 . Organiser
5 . Rul programmet
6 . Opretholde program
Denne guide vil skitsere hvert af disse trin i detaljer og hvordan man bruger dem til at gennemføre en vellykket program for genbrug
1 .
Consult en renovationsordninger
Forud for indførelse af et program bestemme, hvilken type genanvendelse er muligt for området . Kontakt lokale virksomheder og finde ud af, hvem indsamler affald og genanvendeligt i området . Når du kontakter virksomhederne vurdere deres kunders tilfredshed og opkrævningsomkostninger , samt at bestemme, om tilgrænsende virksomheder er interesserede i at dele genanvendelse tjenester .
Hvert samfund har en anden procedure for indsamling genanvendeligt . Find ud fra affaldet vognmanden hvad samlingen krav er i området , herunder : ?
Hvilke typer materialer er indsamlet
hvordan materialer er adskilt
Hvad farve ordninger benyttes
? ? Hvilke typer containere accepteres
? Hvornår er det indsamlede affald
? Hvor meget koster det
? Hvilken type af områder arbejdet med indsamlingen lastbiler
? Hvad sker der , når programmet krav ændrer
2 .
Bestem hvad der er behov
Bestem hvor meget og hvilken type affald forventes . Anvende den på de specifikationer , som vognmanden og den forventede udvikling i trafikken for området . Sammen denne information vil give , hvad der er behov for genbrug programmet kan køre. For eksempel kan en særlig begivenhed planner kræver forskellige container -kombinationer baseret på den begivenhed , som de er servicering . Den type genanvendelse bin kombination , der vil virke bedst , vil afhænge af , hvor ofte det vil være tømt , mængden af personale og deltagere , der bidrager til det , mulighed for Janitorial tjenester og størrelsen af området .
En god måde at afgøre , hvad der er behov for en genanvendelse program er ved at søge input og godkendelse af dem i rummet. Anvendelse af rådgivning fra andre kan tilskynde kommende program brug . Det kan også sikre, at en passende genanvendelse program er valgt af dem, der vil bruge det .

3 .
Saml genvindingsudstyr
Nu , at de specifikke behov hos programmet er fastlagt udstyret kan købes . Kontakt en genanvendelse bin producent for programmet ideer og beholder løsninger . Sørg for, at udvalgte siloer er lette at bruge , effektiv og miljømæssigt forsvarlig .
Let at bruge genanvendelse beholdere skal være alsidige og specialdesignet til at arbejde med ethvert miljø . Der er forskellige bin funktioner til rådighed, som gør deltagelse i et program for genbrug nemmere såsom : ?
Monteres siloer for øget overflade plads
reception sidebakker for øget benplads
Stabelbare kasser til nem opbevaring ?
? Store hjul eller containere med låg til nem transport
Vælg den container, som giver mest mening for det område, det vil blive placeret i.
Containere bør figurere den rigtige kombination af visuelle indikatorer og sortering mekanismer for at maksimere den lethed i brug . Brug tydeligt mærket etiketter , formet depositum slots og forskellige farvemuligheder . Disse værktøjer vil tillade andre at hurtigt at identificere , hvad bin er designet til at indsamle .
Gennemførelse plastbeholdere , der er miljømæssigt forsvarlig , kan hjælpe en genbrugsprogram . Vælg beholdere, som er 100 % genanvendeligt , lavet med et minimum på 35 % genbrugsmateriale og komplimenteres af kongruente papirkurve . Beholdere på disse krav , vil maksimere resultaterne af en genbrug programmet, som de grønne løsninger, der bygger ret i.
nordamerikanske lavet containere har en reduceret indvirkning på miljøet . Lokale produkter vil mindske luftforurening som følge af oversøiske skibsfart og giftstoffer fra udenlandske containere . Også , hvis genanvendelse affaldsspande er inden for rækkevidde , de vil være lettere at udskifte eller distribuere i fremtiden skal nye beholdere ikke være nødvendigt.
4 .
Produkt Anbefalinger

Busch Systems tilbyder en omfattende serie af genbrug og affald container løsninger . Den type bin for at vælge til en særlig begivenhed , vil afhænge af , hvordan det vil blive brugt . Der er to kategorier af bruger til at overveje , når du vælger genvindingskurve : midlertidig og permanent . Anført nedenfor er produkt anbefalinger for hver kategori :
a. Recycling beholdere beregnet til midlertidig brug målet funktioner, som kræver tilføjet genanvendelse , såsom banketter eller bryllupper . Den » Genbrug Clear ' serien er ideel for disse typer af midlertidige aktiviteter , som det er let , holdbart og custom designet til at arbejde indendørs eller udendørs i varierende vejrforhold .
b. Permanent genanvendelse beholdere til spillesteder vært særlige arrangementer, som ønsker at fortsætte brugen af beholderne efter begivenheden er afsluttet. Produktet egner sig bedst til denne kategori er ' Better Than Stone ' container . Det er en omkostningseffektiv alternativ til beton siloer , som ikke vil rust , bule eller snavset .
Dette er blot nogle få af de genvinding container løsninger tilbydes på Busch . Hvis du vil se den komplette serie af lige attraktive alternativer besøg : www. buschsystems. com .

5 .
Organisere Recycling Program
Efter en container er valgt skal det indarbejdes i en velorganiseret genbrugsprogram . Det første skridt er at tildele et program koordinator . Dette bør være nogen, der er involveret i begivenheden og interesserede i at tage ansvaret for programmet . Når koordinatoren er gjort opmærksom på deres ansvar , de kan sikre , at genanvendelse programmet altid kører problemfrit .
Den nye kandidat kan begynde deres arbejde ved at vælge , hvor de containere skal gå . Når det afgøres , hvor spande skal placeres erindre andre beholdere, der kan være i miljø, trafik , kapacitet og indsamling . Planlægningen af beholderen kan indsamlingen være den afgørende faktor ved fastsættelsen hvor siloer skal gå . Placeringsmuligheder kan være begrænset , afhængigt af størrelsen af kollektionen køretøj og tilgængelighed i området .
Foreslået grønne initiativer
Når indsamling af genanvendeligt materiale er arrangeret andre grønne initiativer kan betragtes . Anført nedenfor er et par forslag til grøn praksis , som særligt arrangement koordinatorerne kan praksis : ?
Advertising online
Brug af online tilmelding og bekræftelse
Valg lokale spillesteder til at reducere drivhusgasser som følge af rejser
? under mad tjenesteyderne giver sukker , salt , peber og fløde i bulkcontainere
? Planlægning måltider ved hjælp af lokale råvarer
? Valg spillesteder med linned genbrug programmer
6 .

Roll Out Program
Efter udviklingen af en genbrug program er udførelsen . For programmet for at køre problemfrit for slutbrugeren skal undervises på , hvordan det fungerer , og forstå, hvad målene er . Udrulning initiativet vil få dem, der deler rummet begejstret for programmet , og motiveret til at bruge det .
Kontakt begivenhed spillesteder og informere dem om de genbrugsprogram . Dette vil sikre, at der ikke er nogen konkurrerende programmer under arrangementet og fjerne forvirringen for gæster . Arrangere et møde med alle medarbejdere inden arrangementet. Uddan personalet om, hvordan programmet kører , hvad målene er, hvem programmet koordinatoren er, og hvad alles ansvar er . Også , hører værter for forskellige arrangementer og afgøre , om genbrug program oplysningerne kan gives til gæsterne forud for arrangementet ( måske sammen med en invitation ) .

7 .
Bevar Program

Fastholdelse af en genbrug program er en afgørende komponent for at sikre dens levetid og succes . En stor del af vedligeholdelse processen vil blive ansvarlig for programmets koordinator . De bliver nødt til konstant at overvåge effektiviteten af programmet og finde måder at forbedre det . Koordinatoren vil også være ansvarlig for at holde dem i anlægget begejstret og nyt personale uddannet på programmet procedurer .
Der er flere måder , hvorpå et program koordinator kan holde op entusiasmen ved særlige arrangementer . For eksempel kan en rekord lagres af størrelsen af genanvendeligt overlades til hver enkelt begivenhed . Statistik kan genereres på genvundne materialer. Disse statistikker kan blive distribueret til hver ansat ved begyndelsen af hvert arrangement sammen med en kvittering for et veludført arbejde . Dette vil holde op program entusiasme og motivere personalet holde op genanvendelse indsats på hver særlig begivenhed.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.