hvordan man finder klasser til at få CPR -certificeret

At tage sig tid til at få CPR -certificeret , kan være forskellen mellem liv og død for dem omkring dig . Hundredvis af dødsfald om året , som indberettes af American Heart Association , kunne være forhindret, hvis CPR uddannelse og indsats blev straks .
Find ud af hvordan du kan få CPR -certificeret og hjælpe med at beskytte dem, du elsker
1 .
Tal med din lokale skoler og gymnasier om programmer for at få CPR -certificeret . Selv om det ikke er en klasse , der i øjeblikket tilbydes , kan det være en, at de er villige til at deltage i og tilbyde en midlertidig kursus for .
to .
Kontakt Røde Kors . Røde Kors ofte tilbyder undervisning og uddannelse for at få CPR -certificeret . Hvis de ikke tilbyder programmer eller uddannelse klasser de kan være i stand til at foreslå andre certificering udbydere .

3 .
Få fat i American Heart Association eller besøge deres hjemmeside ( direkte link på ressourcer ) til at finde ud af hvor klasser og CPR uddannelse finder sted i nærheden af dig .
AHA kan også forbinde skoler med programmer til at få CPR -certificeret uddannelse klasser .
4 .
Online træning er også tilgængelig for dem, der ønsker at få CPR -certificeret . Nogle af de steder du kan besøge for online certificering er : CPRAEDCourse. com , cprtoday. com , ProCPR. org og profirstaid. com
.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.