hvordan man kan beskytte befolkningen mod svigagtig kur

Henhold til kravene i den amerikanske Food and Drug Administration , farmaceutiske virksomheder og beslutningstagere for sundhed og ernæring produkter kan ikke overvurdere deres produkter eller fremføre falske påstande om deres produkt etiketter . Hvis et produkt ikke er effektiv eller usikker , bør problemet være gjort opmærksom på det rette regulere agentur. Det samme bør træffes foranstaltninger mod virksomheder , der annoncerer svigagtig hærder på deres websteder og narrer folk til at købe deres produkter online . I den information alder, er det nemt at nå ud til millioner af mennesker, og hjælpe med at stoppe disse fiduser .
1 .
Kontakt den amerikanske Food and Drug Administration . Et telefonnummer bør anføres i de blå sider af lokale telefonbøger . Der er også anvisninger på sit websted for ringe i en klage eller sende en på hjemmesiden .
2 .
Angiv FDA , i en online- klageformular eller en FDA repræsentant, mest specifikke informationer som muligt, herunder navnet på produktet, da du købte den , og når du tog det . Specificere, hvad problemer opstod , eller hvis produktet ikke fungerer som annonceret . Ifølge FDA , skal du være parat til at besvare spørgsmål om dine tidligere erfaringer med produktet og give en begrænset mængde af din sygehistorie . Klager over ulovlige salg af medicinske produkter via internettet kan også indsendes til FDA .

3 .
Fortsæt på at rapportere produktet til medicinske forbrugerorganisationer vagthund organisationer som du venter på FDA til at gribe ind på din klage . Der er flere troværdige organisationer, herunder Quackwatch , Den Nationale Kommission mod Sundhed Svig og plyndring rapport . Jo flere organisationer , som du kan nå , jo bedre .

gode råd og advarsler


 • Better Business CheckView typisk offentliggøre klager over flere afdelinger , ikke produkter . Men det er stadig værd at kalde dem, hvis du har købt produktet på en lokal butik . Det er også værd at kalde Better Business Bureau , der dækker det område , hvor produktet er lavet .
 • Ud af retfærdighed til produktet maker , meget opmærksomme på etiketten . Hvis der står " hjælper med vægttab " i kombination med passende kost og motion regiment , er virksomheden ikke hævde , at produktet i sig selv vil medføre, at du tabe sig. Ved at bruge den slags passivt sprog på en etiket , er virksomheder stadig overholder FDA-reglerne , men ikke på den mest etiske måde .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.