hvordan man kan bo sikkert under større jordskælv

Det er vanskeligt at forudsige, hvornår store jordskælv vil ramme . Hvis du bor i et område, hvor et jordskælv vil kunne ryste fundamentet for dit hjem eller forretning , så er du nødt til at vide, hvad det kræver at være så sikker som muligt i løbet af arrangementet. Her er nogle gode råd om sikkerhed at være opmærksom på i tilfælde af en forestående større jordskælv

Du skal bruge: .
en plan
sund fornuft .
mad og vand i tilfælde af en strømafbrydelse .
evnen til at tænke hurtigt .


1 .
fleste nuværende private hjem og virksomheder styrkes overalt. Eksperter bruges til at foreslå stående i en døråbning . Hvis det er en gammel hjem , så er dette måske et godt råd . Men hvis du er i en løbende hjem , der for nylig blev bygget , ville du være lige så sikkert stå midt i din stue , end en døråbning . Faktisk kan du være i fare for en swingende dør ramme dig .
2 .
Under større jordskælv , eksperter foreslår, at du finder et stykke kraftigt møbler til ænder under . Fordi nogle store jordskælv kun vare længe nok til at registrere , kan du ikke have tid til at finde nogen møbler . Derfor skal du dække dit hoved til at beskytte dig selv fra at falde debris . Flyt væk fra vinduer og bo inde under større jordskælv . Må ikke vandre udenfor. Jordskælvet vil sandsynligvis slå dig fra dine fødder , hvis du forsøger at flytte .

3 .
Hvis du tilfældigvis er udenfor i løbet af jordskælvet , finde et område , der er åben . Vær opmærksom på , at hvis du står ved siden af en bygning du er i fare . Glas vil falde , eller måske endda bygningen kan falde over . Undgå højspændingsledninger , da de kan falde i nærheden af dig og er meget farlige , når de rammer jorden .
4 .
Hvis du kører i forbindelse med større jordskælv , er du nødt til at stoppe . Prøv at komme ud af trafikken først , hvis du kan . Igen , park i det åbne , ikke under en overskride eller enhver anden struktur .

gode råd og advarsler • planlægge , hvis du bor i områder, hvor jordskælv ramte ( dvs. flugtveje fra dit hus , ekstra mad og vand )
 • undersøger andre websteder , der tyder på sikkerhedsforanstaltninger under et jordskælv
 • bruge din sunde fornuft

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.