hvordan man kan gå med en gangart bælte

En gang bælte bruges af sundhedspersonale til at hjælpe ældre og handicappede patienter gå . Ved at holde på gangart bælte , kan sundhedspersonale guide patienten , yde ekstra støtte og sikkert medvirke til at sænke patienten til jorden , hvis han begynder at falde . Gangart bælter kan også bruges til at bidrage til at øge en patient uden at belaste arbejdstagerens tilbage . Gangart bælter ( også kendt som en overdragelse bælter ) er generelt mellem 2 og 4 inches lang og mellem 50 og 70 inches lang . De er lavet af en stærk bomuld materiale og anvendes på samme måde som standard bælter .

Du skal bruge:
Galt bælte
. Walker eller sukkerrør (hvis nødvendigt ) .
Korrekt fodtøj til patienten ( sokker med greb på sålen, hjemmesko eller sko ) .

Forberedelse1 .
Placer rollator eller stok i nærheden sengen eller stolen inden for rækkevidde .
2 .
Anbring patienten i en behagelig siddende stilling , hvis det er muligt. Brug god krop mekanik , hvis du skal flytte patienten , så du ikke belaster din ryg .
3 .

Placer bæltet over patientens tøj og omkring patientens taljen . Justere det, så det passer stramt rundt om taljen . Hvis det er for stramt , vil det være ubehageligt for patienten , og du vil ikke kunne få et godt greb . Hvis det er for løs , vil det glide ned over hofterne , eller op over ribbenene . Sikre, at patienten ikke kan nemt trække det ud . Lukkebeslaget skal placeres lidt excentriske i front for at forebygge skader .
4 .
Tjek selen pasform. Du skal være i stand til at passe to fingre under bælte i ryggen .
5 .
Sæt fodtøj på patienten, og sørg for sko er bundet fast , og at beklædning vil ikke blande sig med at gå .

6 .
Stand overfor patienten med fødderne direkte foran deres . ( Hvis der er en mulighed for, at patientens fødder glidende , skal du placere fødderne på hver side af patientens fødder i stedet . ) Placer patientens hænder , så at palmer er på hver side af hans torso , presser ned på madrassen . ( Hvis dette ikke er muligt , resten patientens arme på din underarmene . )
7 .
Bøj knæene og samtidig holde din ryg lige . Indpakning dine arme rundt om patienten , fat i gangart bælte fast i ryggen med begge hænder .
8 .

Tæl til tre højt ( for at advare patienten ) , rette dine knæ , og med en rullende bevægelse , skal du bruge gangart bælte til at hjælpe patienten til at stå . Give patienten et øjeblik for at få hans balance .

Walking


1 .
Fortsæt med at holde selen , når du flytter til patientens side, men lidt bag ham . Hold bælte med den ene hånd i ryggen og bruge den anden til at holde bælte på siden .
2 .
hjælpe patienten til at stå lige og opmuntre ham til at træde frem . Ophold bag patienten , at tage fat i bæltet for støtte .
3 .
Hvis patienten begynder at falde , skal du bruge bælte til langsomt guide patienten nedad med ryggen glider ned foran på ben . Beskyt hovedet , da han når gulvet . Tilkalde hjælp , inden du forsøger at hæve ham . Følg facilitet retningslinjer for kontrol for skader og øge den enkelte patient.

Afslutning


1 .
Anbring patienten foran sin stol eller seng , stå foran ham som du gjorde i Præparat trin 6 ovenfor , og brug gangart bæltet til at guide ham tilbage til en siddende stilling .
2 .
Fjern gangart bælte og position patienten som ønsket , sidder eller ligger ned . Følg patientsikkerhed retningslinjer fastsat af anlægget . ( dvs. sørg sengen eller stolen er i en sikker position og placering . Placer radiokaldesignal indenfor hans rækkevidde . Hæv sideskinner i givet fald . ) Sørg for patienten er i god krop bredde og position puder og sengetøj , som er nødvendige for patient komfort og værdighed .
3 .
Hvis det er nødvendigt , registrere afstand, tid og dato patienten gik .
4 .
Gem gangart bæltet efter facilitet retningslinjer . Sørg for, at det ikke dingle eller lå på gulvet , som det kunne være en faldrisiko . Nogle sundhedspersonale bære dem omkring deres egen talje , så få dem handy efter behov .

gode råd og advarsler


 • Hvis patienten er svag , har en kollega følge bagefter med en kørestol .
 • aldrig efterlade patienten uden opsyn , mens iført en gangart bælte , for at undgå skader.
 • Galt bælter bør ikke anvendes på patienter med mave -eller rygproblemer , eller som har fodring rør eller katetre . De bør ikke anvendes til at fastholde patienterne . Dette er i strid med patienternes rettigheder og kan medføre personskade .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.