hvordan man kan holde hydreret i sommeren

Sommertid er en af de bedste tidspunkter af året for folk at få udendørs . Dog kan det være meget farligt, hvis man ikke passer på. Brug disse tips til at hjælpe dig og dine kære opholdt hydreret i sommeren

Du skal bruge: . .
vandflasker


1
Hvis du kan , Så prøv at holde ud i solen så meget som muligt . Forblive et sted , hvor det er cool på . Solen vil medføre, at du til at svede mere derved få dig til at miste mere sved .

2 .
Gør det til et punkt at drikke rigeligt med vand . Du skal huske at medbringe en vandflaske rundt med dig hele tiden . Vær sikker på at fylde det tilbage og drikke mere vand i løbet af dagen .
3 .
Kende nogle af de tegn på dehydrering . Svimmelhed , kramper , eller meget mørk gul urin er alle almindelige symptomer på dehydrering . Hvis du oplever nogen af disse symptomer , begynder at drikke væske med det samme.
4 .

Spis masser af frugt og grøntsager . Disse er en anden god kilde til vand og vil hjælpe dig med at få din daglige H2O krav .
5 .
Prøv at drikke elektrolyt drikke som Gatorade eller Powerade . Ud over rehydrating kroppen , satte de tilbage mineraler tabt i sved , at vand ikke .
6 .
Sørg kæledyr er cool og har et godt udbud af is koldt vand i deres vand skål. Prøv også at begrænse den mængde tid, de er udenfor , hvis det er meget varmt og fugtigt udenfor .

gode råd og advarsler


 • Disse tips vil hjælpe dig med at holde hydreret og sikker i din næste sommer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.