hvordan man kan rapportere skimmelsvamp i lejlighedskomplekser

Skimmelsvampe kan forårsage alvorlige luftvejsproblemer , når det er til stede inden døre . Mold er forårsaget af overdreven fugt til materialer eller overflader, hvor den kan trives og vokse . Fugt kan være forårsaget af utætte rør , utæt tag eller forkert ventilation . Det siver ind i gulvbrædderne , vægge , og selv møbler . Den vokser og spreder sig , hvilket respiratoriske problemer for dem, der bor i eller ofte besøger hjemmet . Små børn og ældre mennesker er mest modtagelige såvel som dem , der lider af andre åndedrætsproblemer såsom astma . . korrekt rapportere et skimmel problem i din lejlighed kompleks , så det kan være fast , før situationen forværres

Du skal bruge: .
Papir og kuglepen eller en computer med en printer
Lejeaftale .


1 .

Komponer et brev til din udlejer til at bede om reparation af mug situation , og forklare, hvor du har set skimmel . Medtage oplysninger om utætte rør og andre mulige årsager til fugt .
2 .
Kig på din lejekontrakt at finde kontaktoplysninger på ejendomsadministration firma, der ejer dine komplekse og beskæftiger din lejlighed manager eller udlejer .
3 .
Kopier eller omskrive det brev , så du har fire kopier af samme brev .

4 .
Læg tre af eksemplarer i konvolutter og sende en hver til din udlejer eller lejlighed manager , det selskab, der ejer bygningen , og din lokale sundhedsmyndigheder afdeling . Hold fjerde kopi til eget brug .
5 .
Samarbejd med eventuelle anmodninger fra alle tre parter til at hjælpe og løse problemet . Det brev , som blev sendt til de sundhedsmæssige afdeling vil fungere som en officiel rapport af mug i bygningen , og de sundhedsmæssige afdelingen vil følge op på situationen at være sikker på det er håndteret korrekt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.