hvordan man kan rapportere skolevold

I løbet af 2005-2006 skoleår, havde 78 procent af skolerne i USA mindst én hændelse af skolevold , ifølge National Center for Education Statistics , en online- ressource , der indeholder statistiske oplysninger om uddannelse i Amerika . Skolerne bør sikre tilflugtssteder , men til tider , er de meget farlige . Forebyggelse af vold kan være svært , hvis det ikke er rapporteret . Men der er mange måder at rapportere skolevold

Reporting skolevold


1 .
Informere administratorer om skolen vold . Hvis du er en borger, der var vidne skolevold og er ikke en lærer eller forælder til en elev på skolen , kan du indberette volden til administratorerne af skolen . Ring til skolen og tale med de vigtigste eller en anden administrator , og du kan også fysisk at besøge skolen og rapportere hændelsen . Administratoren vil derefter videresende rapporten til den korrekte myndigheder .
2 .
Anerkend advarselstegn på skolevold . Lærere kan lære at genkende advarselstegn , der er almindelige i skole- vold hændelser . Dårlig mestringsstrategier , fremmedgørelse , narcissisme , tegn på depression og uhensigtsmæssige humor er alle advarselstegn på skolen vold, ifølge ABC News . Disse symptomer bør overvejes røde flag og kræver øjeblikkelig opmærksomhed af administratorer eller myndigheder .

3 .
Fortæl en voksen , som du har tillid til om skolen vold . Når en elev føler usikkert på skolen, fordi hun var vidne andet barn truende andre studerende eller svingede et våben , barnet har brug for at fortælle en voksen , at hun stoler om volden . Hvis den studerende ikke fortæller en forælder , lærer eller administrator , kan volden eskalerer .
4 .
Anonymt rapport skolen vold. Hvis du er vidne skolevold som studerende , men du frygter for din sikkerhed , hvis du rapporterer volden , anonymt rapport den voldelige adfærd . De fleste skoler har skabt muligheder for studerende til at anmelde tilfælde af skolevold anonymt . Men hvis din skole ikke har en særlig protokol for rapportering skolevold --- og du ikke føler tryg ved at tale med en voksen --- du kan rapportere hændelsen om beretningen -it hjemmeside . Rapporten , det er en online- ressource, hvor studerende fra børnehaven gennem 12th grade kan anonymt rapportere skolen vold eller trusler om vold . Se de anførte ressource for det direkte link til hjemmesiden .
5 .

Ring 911 , hvis volden i skolen er ude af kontrol . Hvis du er vidne til en hændelse af skolevold , som er en nødsituation , ringe 911 hvis du har adgang til en telefon . Hvis ikke , skal du køre for at finde hjælp til at forhindre dig selv og andre mennesker fra at blive såret .

gode råd og advarsler


 • Hvis din skole ikke har en anonym måde at rapportere skolevold , bede skolen for at oprette en .
 • Din skole skal være registreret med rapporten-det websted for at modtage anonyme indberetninger om vold .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.