hvordan man kan stoppe din rygning vane

Tid til at afslutte nu . Brug disse tips til at guide dig på din vej til at holde op
1 .
Fortæl din familie og venner , du er at holde op . Venner og familie kan give dig den moralske støtte , som du bliver nødt til at komme gennem hårde tider og modstå rygning . Hvis du har venner , der stadig ikke har givet op med at ryge endnu , høfligt anmode om, at de ikke ryger i din virksomhed .
2 .
Smid askebægre , lightere , tændstikker eller noget , som du forbinder med rygning . Holde sig væk fra fristelse ved at undgå barer , lounges eller andre steder social rygning er fælles .

3 .
Chew på nikotin tyggegummi . Nikotintyggegummi kan bidrage til at bremse din trang til cigaretter og kan købes OTC på apoteker overalt . Dette tyggegummi vil hjælpe med at tage brodden af at holde op , indtil du er helt weened off rygning .
4 .
Spørg din læge om receptpligtig medicin til at hjælpe dig stoppe med at ryge . Der er terapeutisk patches og sugetabletter , at din læge kan ordinere for dig at hjælpe dig med at stoppe med at ryge i dag . Vær ikke bange for at spørge din læge om hjælp . Du kan desuden modtage støtte til at stoppe med at ryge på quitline. com


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.