hvordan man kan vide , om dam eller en sø isen er sikker

Den eneste sikre is-er isen du holde dig fra !
Men såvel alle ved isen er attraktiv for børn , hunde , is fisker og skatere . Med vores kolde vejr hele nationen i år , is dødsfald og dam redder vokser stærkt . I går i Chicago- området en 11- årig dreng og hans 1- årige hund bukket under efter at være faldet gennem isen i et kvarter tilbageholdelse dam . I Cape Cod ejer af to hunde blev reddet efter at hun faldt gennem isen , forsøger at redde hendes hunde , heldigvis var der to skatere i nærheden, som reddede alle tre . I Georgien i dag , døde to teenagere efter at have forsøgt at krydse en frossen sø . Ifølge Minnesota Department of Natural Resources Statistik " 43 mennesker er døde i falder igennem isen i Minnesota i de sidste 10 år. Omkring 29 procent af dem var yngre end ni år gamle " .
Statistikken er grim, men der er ting du kan gøre for at øge din sikkerhed , før vover sig ud på isen .

Først , isen er en kompleks struktur, som er påvirket af alder , temperatursvingninger , bølger , vind , sne og naturlige kilder blandt andre faktorer . Isens tykkelse og kvalitet kan variere betydeligt inden for et par fødder. Ice fiskeren er kendt for at sige , " Tyk og blå , prøvede og sande . tynde og sprøde , alt for risikabelt "
Så hvordan kan du vide , om isen er sikker ? Den bedste fremgangsmåde er at varsle eller bore i isen. Dette vil lade dig se tykkelse og kvalitet af isen . Et minimum af 4 " tykkelse er forpligtet til at støtte et menneske . Du kan også chip i isen . Hvis isen chips ud i bidder , dette er en indikator for høj densitet og et stærkt bånd mellem isen molekyler . Hvis isen flager eller kommer ud i tynde lag , dette er en indikator for lav massefylde og en svag molekylær obligation .
Se efter åbent vand . Hvis en dam lufttilførselsanordningen er til stede , ikke gå på isen . Hvis dammen eller søen har en naturlig kilde eller en gennemstrømning svag isen er ofte et problem .
Kig for udstationerede " tynd is " tegn , mange veldrevne damme og søer advare besøgende på potentialet for tynd isforhold .
Den nederste linje er ingen is er helt sikker . Advar dine børn om farerne ved tynd is og aldrig venture på isen uden opsyn af voksne og præ-test af isen . Hvis du ejer en dam eller havnefronten ejendom altid har vand redning gear til rådighed . Vand redning smide tasker , udvidet pæle eller traditionelle Life Ringe er lave omkostningseffektive løsninger .
Ice fisker , jeg ved du folk er lidt mere eventyrlystne , så gør en is claw , en hjemmelavet anordning , der vil hjælpe De kravler ud af et fald gennemtænkt og kan redde dit liv

Du skal bruge: .
En is varsle
En mejsel .
En lineal .

Common Sense .
En Ice Claw .


1 .
Test isen . Bor eller varsle et hul og måle tykkelsen og massefylde. Klar tætte is er sikrere end lagdelt hvide is .

2 .
Mål tykkelse. Et minimum af 4 inches er forpligtet til at støtte et menneske . Som du øger belastningen , vil du kræve mere tykkelse og tæthed . Så shanty ejere , snescooter ryttere og conga line ledere bør overveje belastningen før at gå på isen .
3 .
Vær forberedt på det værste . Har redning redskaber til rådighed . Bære en redningsvest det måske ser sjovt , men det vil tilføre varme ud af vandet og holde dig flydende i vandet .
4 .

Lav en Ice Claw , en hjemmelavet anordning består af to træskafter med skærpet søm i den ene ende og et reb at binde håndtagene sammen . Kløer vil gøre det muligt for dig at " claw " din vej ud af et hul i isen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er i tvivl . . . går ikke på isen .
 • Aldrig gå på isen alene .
 • Forbered
 • dam eller en sø Ejere . . . post advarselsskilte
 • Aerator ejere . . . post advarselsskilte
 • Må ikke gå på nogen isen, hvor du kan se åbent vand .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.