hvordan man op med at ryge og stoppe nikotin trang

Rygestop kan være en meget vanskelig og stresset proces . Ikke alene er rygning en dårlig vane , din krop bliver fysisk afhængig af nikotin i cigaretter . Nikotin udgivelser føle sig godt kemikalier i hjernen , der forårsager en følelse af glæde og lettelse af stress. Når du stopper med at ryge, din krop går i tilbagetrækning , og du kan blive meget irritabel og humørsyg . Denne reaktion gør det ekstremt svært for mange mennesker at kunne give en cigaret . Men med lidt vilje og realistiske forventninger , kan du stoppe med at ryge og stoppe de modbydelige nikotin trang til god
1 .
Tal med din læge . For folk , der har forsøgt at stoppe med at ryge i fortiden og har svigtet, kan din læge være i stand til at hjælpe . Sommetider fysiske afhængighed af cigaretter kan være for stor for nogle mennesker at overvinde . Heldigvis er der receptpligtig medicin , som lægen kan ordinere til at hjælpe dig overvinde følgerne af nikotin tilbagetrækning . Medicin som Chantix blok nikotin receptorer i hjernen og forhindrer nikotin i at nå dem . De har også medføre en stigning i glæde kemikalier, som svarer til effekten af nikotin . Dette forhindrer kroppen i at " brug " af nikotin at føle normal . Anti-depressiva lignende Welbutrin har også vist sig at hjælpe selv de deprimerede humør og irritabilitet der er forbundet med at holde op med at ryge .
2 .
Brug substitutionsterapi til din fordel . Ud over den fysiske afhængighed er den vane at ryge cigaretter og de følelsesmæssige /psykiske afhængighed , der kommer med den . En af de bedste måder at afslutte en dårlig vane er at erstatte det med en god eller ikke-skadelige én. For eksempel, når stedet for at have en cigaret du først står op om morgenen , spiser en nærende morgenmad . Hvis du ofte skridt uden for røg pauser på arbejdet , fortsætter med at tage din uden pauser som normalt , men ryger ikke under dem . Bruge den tid til at komme væk fra stress af at arbejde for et øjeblik og ringe til en ven eller tage en tur rundt på kontoret . Forsøger at helt at ændre din daglige rutine , så det passer omkring din nye nonsmoking livsstil kan sætte dig op for fiasko. En anden cool trick at gøre , er at udskifte din efter måltid cigaret med en lille slikkepind eller pind af tyggegummi . Af sundhedsmæssige årsager , er det bedst at holde med sukker fri slik og tandkød . At få ekstra vægt , mens du er rygestop er dårligt for din selvtillid og kan forårsage dig til at give op . Må ikke erstatte rygning med usunde spisevaner og junk food . Træffe kloge valg af fødevarer , mens du afslutter .

3 .
Medtag motion . Udøver udgivelser mange af de samme føler sig godt kemikalier i hjernen som cigaretter gør . Plus , som din krop begynder at ændre og få sundere du vil være mere motiverede til at holde fast i dit helbred mål og rygestop plan .
4 .
Omgiv dig med en god støtte netværk . Beder om, at venner og familiemedlemmer ikke ryger omkring dig . Spis på kun røgfri restauranter . Deltag et rygestop støtte gruppe af enten i dit samfund , kirke eller online . At have mennesker at snakke med der forstår , hvad du går igennem , og arbejder mod samme mål kan virkelig forbedre dine chancer for at holde op . Hvis din partner eller værelseskammerat ryger , så spørg , om de ville ryge udenfor , og ikke i huset . At være i et hus , der lugter røgen kan gøre det næsten umuligt at holde op . Det er lidt ligesom at forsøge at kost , når man bor i en doughnut butik . Din partner eller bofælle bør respektere dig nok til at understøtte din indsats for at holde op. Hvis de ikke gør det, se om du kan bo hos en ven eller et familiemedlem , indtil de første par uger af rygestop er overstået, og din vilje er stærkere .

gode råd og advarsler


 • Hvis du finder dig selv at have en meget dårlig trang til cigaretter og ingen at tale med om støtte , kalder 1-800-QUIT-NOW hotline . Det tilbyder tobak rådgivning og tips . Det vil også henvise dig til din lokale statens tobak afslutte linje.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.