hvordan man passer hedeslag eller hedeslag

Hedeslag og hedeslag sker , når nogen bliver dehydreret fra at være i varmen eller fra intens motion . Symptomer på hedeslag og hedeslag inkluderer voldsomme svedeture , svaghed , svimmelhed , hovedpine , kvalme og opkastning . Hedeslag er ikke så alvorlig som hedeslag , men det kan være alvorlig , hvis man ikke får nok væske . Hvis nogen har hedeslag de kan vise tegn på forvirring , hurtig vejrtrækning , hurtig men svag puls , og mørkegule urin fra mangel på vand
1 .
første at behandle hedeslag komme ud af varmen og finde et køligt sted , såsom en værelse med aircondition eller en skyggefuld spot . Fjerne overskydende tøj og drikke vand ( blandes  ½ tsk . salt med en liter vand , så vandet er bedre absorberet ) . Drik en elektrolyt drik som Gatorade og drikker ikke alkohol og koffein , der har en tendens til at dehydrere .
2 .
Dernæst behandler hedeslag eller hedeslag ved at træffe foranstaltninger til at køle ned . Svamp dig ned med koldt vand eller tage en kølig bad . Brug en ispose til at køle din krop . En anden god måde at køle ned , er at tage en våd ark og pak det omkring dig selv og slå en fan i din retning . Ventilatoren vil fordampe vandet og køle dig ned . Hvis du er alene , søge hjælp omgående .

3 .
Hvis du har nogen med dig , lagde sig ned med fødderne hævet . Har den anden person holde øje med symptomer på shock . Hvis symptomerne fortsætter derefter ringe 911 eller søge lægehjælp . Hedeslag kan føre til anfald , manglende bevidsthed , eller føre til hjertestop . Må ikke vente med at kontakte EMS hvis du har brug for hjælp .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.