hvordan man slår en papkasse i en genanvendelse bin

Hvis dit hjem genbrugsplads er begyndt at se en uorganiseret smule, kan det være tid til at tilføje ekstra lagerplads containere til at holde alle dine papir , glas og andre genbrugsmaterialer. I stedet for at købe nye containere , holde sig til mantraet om genvinding og genbrug noget, du allerede har i dit hjem . En simpel papkasse kan gøre en nyttig og attraktiv genanvendelse bin med et par mindre forbedringer
1 .
Find en lille papkasse , som er omtrent samme størrelse som din almindelige genanvendelse bin . En papkasse , der anvendes til at pakke kontoret kopipapir er et godt valg på grund af sin størrelse , holdbarhed og håndtag .
2 .
Styrke bunden af kassen , så det vil ikke synke under vægten af din genanvendeligt . Fit et stykke af varige pap i bunden af kassen og bruge emballage tape langs den ydre bund og sider af papkasse for yderligere støtte .

3 .
Spray maling indvendigt og udvendigt i papkasse grønne eller blå , alt efter farven på genbrugs-affaldscontainere bruges i dit samfund . Hvis du føler dig kreativ , kan du vælge at tilføje den universelle genbrugssymbolet til de udvendige sider af kassen ved at skabe en stencil af tre trekantede pile og med hvid spraymaling for at overføre billedet på pap .
4 .
Line indersiden af papkasse med kraftig plastik for at forhindre pap fra fugtskader og at gøre det let at tørre af . En klar plast presenning skåret dimensioner af kassen og sikrede på plads med heavy -duty emballage tape eller en hæftepistol vil være effektiv .

gode råd og advarsler • Hvis du vil bruge genanvendelse bin for curbside afhentning , skal du kontakte din afdeling for Offentlige Arbejder for at sikre, at de vil acceptere genanvendeligt i en hjemmelavet genanvendelse bin .
 • Der er ingen effektiv måde at vandtæt pap , så forsigtighed bør anvendes , når placere beholder uden for curbside genanvendelse afhentning . Hvis tunge regnskyl er forventet, kan du ikke ønsker at forlade kassen udenfor.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.