plasmaskæring metode

Plasmaskæring , eller plasmabue skæring , er en metode til højtemperatur- spåntagning . Denne proces bruger en plasma skærebrænder , som benytter en kombination af el og høj-drevne gas . En bue af elektricitet blanketter mellem de negativt ladede fakkel og positivt ladede emnet , og ad denne bue faklen sender højtemperatur- plasma gas . Den elektricitet, smelter metal , og den højtryks- gas blæser smeltede slagge ud af udskæringen til at forlade en glat , rent snit bag

Tjek din Udstyr


Før du begynder plasmaskæring , er det bedst at kontrollere alle de nødvendige udstyr for sikkerheden . Sørg for , at elektroder i brænderen er i god stand , at der ikke er nogen huller i spidsen kabler , og at faklen skjoldet er på det rette sted . Tjek din sikkerhedsudstyr , som bør bestå af gauntlets , en svejser 's maske og eventuelt en tyk , læder forklæde så godt. Sørg for, at der er ingen omkring som ikke bør være i området , og derefter oprette dit udstyr korrekt . Når den første check er klar , er det tid at begynde .

Klip


Når man skærer , skal du justere buen . Plasmaskæring er beregnet til at skabe en smal kanal i emnet , som vil resultere i et færdigt , glat snit . Når lysbuen er blevet justeret til den korrekte størrelse , er det tid at begynde at skære . Du bør begynde i den ene ende af emnet og skær ned langs en bestemt sti . Det kan være nyttigt at markere en linje på overfladen til at følge , hvis det er yderst vigtigt, at en nedskæring gøres på en bestemt måde . Hvis emnet den hængende i luften , er det også en god idé at sørge for begge dele er understøttet , da vægten af de to stykker kan forårsage foldning eller bøjes , før et rent snit kan foretages .

Oprydning


Når snittet er afsluttet , skal du slukke for plasma skærer og undersøge jobbet . Hvis kutteren fungerede korrekt , så vil der være et rent snit langs begge sider af emnet , som nu vil være to , separate emner . Enhver slagger tilovers skal ryddes væk, og taget sig af , og alle rester fra emnet (forudsat at begge de stykker du nu har ikke vil blive anvendt ) skal fjernes fra arbejdsstedet , før du fortsætter . Hvis der er yderligere nedskæringer , der skal foretages , så starte processen forfra . Udstyret kontrol kan undgås til en anden klippe , men medmindre du bemærket noget ud med plasma skærer i den indledende snit .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.