polyurethanskum allergi

Nogle mennesker udviser en tilstand , hvor de udvikler en allergisk reaktion over for deres omgivelser , når de fleste andre mennesker ikke . Disse mennesker siges at have Multiple Chemical Sensitivity . En af de mange produkter , der synes at udløse deres reaktion er røg i polyuretanskum

Du skal bruge:
En miljøvurdering etik
. Vilje til at gøre verden til et bedre sted .
Et ønske om at spare nogle penge .

Mulige årsager


Polyuretanskum indeholder 61 giftige kemikalier , som udsender dampe i luften , ifølge forskere fra Duke University . Nogle skum madrasser er også behandlet med kemiske flammehæmmere .

multipel Chemical Sensitivity


Multiple Chemical Sensitivity er en tilstand, hvor nogle mennesker udvikler allergiske reaktioner over for deres omgivelser . MCS ramte reagerer på stoffer som de giftige kemikalier i seng , som omfatter polyuretanskum og de flammehæmmere, som de behandles med .

Symptomer


Normalt mennesker med MCS har svækket immunforsvar , og de udviser symptomer , der omfatter svimmelhed, kvalme , Idet problemer med hukommelsen , nældefeber , udslæt , influenzalignende symptomer og åndedrætsbesvær efter udsat for polyurethanskum sengetøj og puder .

Producentens Advarsel


Producenter advare deres kunder om, at polyurethan skum madrasser og puder afgiver en harmløs kemisk lugt . De anfører, at seng behov lufter ud i et par dage , for at allergi-udløser dampe , der skal afskaffes .

Forebyggelse /Solution

Chem-Tox. com foreslår, at du , luft ud dit værelse , vask Deres plader og tæpper , sove et andet sted , i stedet for polyurethanskum sengetøj og puder med økologisk bomuld sengetøj og investere i en luftrenser med henblik på at fjerne giftige dampe .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.