sikkerhed & motoriseret cykler

Ridning en motoriseret cykel , såsom en knallert , scooter eller motorcykel , en sjov og omkostningseffektiv måde at transporten er . Det er vigtigt at være opmærksom på sikkerhedsproblemer , men da de er anderledes end dem, der kører en bil

Hjelm


Iført en hjelm på en motoriseret cykel er en god idé , uanset den afstand, du 're rejser eller hvor travlt vejene er . Beskyttelse af dine hoved fra skade, er den første og mest vigtige ting at overveje.

Tegngivning


Mange cykler har blinklys , men nogle gør ikke . Det er altid en god ide at bruge håndsignaler , når man drejer , såsom venstre arm lige ud for et venstresving og venstre arm vendt opad i albuen for højresving .

Hastighedsgrænse


Altid gå på eller under indsendt hastighedsgrænse . Husk , at folk i biler har sikkerhedsseler og airbags og er omgivet af et metal bur . På en motoriseret cykel , er du udsat for under åben himmel .

Trafiksignaler


Obey trafiksignaler på en motorcykel , som hvis du var i en bil . Dette vil gøre det muligt bilister til at føle sig godt tilpas og mindske risikoen for ulykker .

Safe distance

Hold mindst tre biler længder mellem dig og bilen foran dig for hver 20 miles i timen hastighed , du rejser . Dette vil give dig tilstrækkelig tid til at bremse eller flytte ud af den måde, hvis det er nødvendigt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.