tips om at organisere en sundheds fair

En medicinsk retfærdig er en begivenhed , der har til formål at bringe medicinske oplysninger, helbredsundersøgelser og større sundhedsbevidsthed til offentligheden. De er almindeligt tilbydes gennem kirker , skoler , hospitaler og virksomheder . Sundhed messer er afgørende for at bringe vigtige sundhedsoplysninger opmærksom på fællesskabet . På grund af deres store størrelse og omfattende tilbud , der er sundheds- messer tider vanskeligt at planlægge . Heldigvis er der en række tips , der kan følges for at gøre organisere en sundheds fair lidt lettere .

komitéer


Før organisere en sundhedsmæssig fair , vil du ønsker at opdele frivillige til en række komitéer , vil hver af dem har sin egen funktion . Ikke blot vil dette hjælpe med at holde planlægningsprocessen tilrettelægges , men det vil også give det arbejde, der fordeles ligeligt blandt deltagerne .

Selv om du skal danne udvalg baseret på din gruppes eget unikke behov , således udvalget ideer er et godt grundlag at starte med : koordinerende , kliniske , logistik , indkøb , kontorpersonale og reklame . Den koordinerende udvalg vil være ansvarlig for den overordnede planlægning af sundheds- messen. Opgaverne omfatter bl. a. udvikling af temaet , tidsplan og budget for messen .

Den kliniske udvalg er ansvarlig for at beslutte, hvor sundhedsrelaterede emner bør fremmes på messen . Dette kan omfatte etablering helbredsundersøgelser og sikre sundhed agenturer til stede på messen .

En logistik udvalg er ansvarlig for at oprette de sundhedsmæssige fair , som omfatter placering , stande , parkering , mad leverandører og sikkerhedsforanstaltninger .

Udvalget for Offentligt Udbud fokuserer på at få ting til at bruge eller give væk under sundhed fair , såsom brochurer , dør præmier og reklamegaver .

skrivefejl udvalg er ansvarlig for at arrangere tilstrækkeligt personale og frivillige for sundheden fair , sammen med eventuelle kontorarbejde i forbindelse med begivenheden, såsom registreringen bordet .

En reklame udvalg vil fokusere på at udbrede kendskabet til sundhed messen i samfundet , med fokus på målgruppen .

kliniske overvejelser


Når man planlægger den kliniske aktiviteter sundhed fair , en række overvejelser skal holdes for øje . Det vil være nødvendigt at have medicinske fagfolk ved begivenheden til korrekt administrere screeninger , test og evalueringer . Hvis håndtering af blodprodukter , vil det være nødvendigt at følge universelle forholdsregler for at sikre sikkerheden for sundhed fair frivillige og deltagere . Ligeledes er det også vigtigt at have en ordentlig udstyr på anlægget for eventuelle screeninger , der tilbydes . For eksempel kan et barn eller fede voksne ikke bruge en almindelig voksen blodtryksmanchetten , og det vil være nødvendigt at have alle typer af manchetter ved arrangementet . Også , det er yderst vigtigt at opretholde privatlivets fred og fortroligheden af deltagere . Alle testresultater skal gives direkte til deltageren og bør ikke blive vist offentligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.