udvikling af den menneskelige hjerne med aldrende

Hjernen og dens processer er fortsat et af de store mysterier i vor tid . Der er meget at blive opdaget og lært om de snørklede af mental tanke . Virkningerne af aldringen på hjernen er et emne, vi stadig lære om

fysiske effekter


Ifølge bogen The Aging Brain af Lawrence J. Whalley , MD , hjernen begynder at skrumpe omkring en alder af 50 . Dette er forårsaget af vandtab i cellerne i hjernen , der forårsager dem til at falde i størrelse . I en alder af 50 , generelt en hjerne vejer omkring 3,1 pounds . Femten år senere , vil den vejer omkring 2,5 pounds .

Mental Effects


Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Neuroimage i 2002 , ældre mennesker test dårligere end yngre mennesker i aktiviteter , der involverer opmærksomhed , perception og hukommelse .

Brain Cell Aktivitet


Ifølge Dr. Whalley , ældre hjerneceller konsekvent bruger mindre glukose . Dette er et tegn på , at disse hjerneceller får mindre arbejde . Reaktionstid også begynde at bremse med alderen , hvilket er endnu et tegn på faldende hjernens aktivitet .

Hukommelse


Ifølge Dr. Whalley , hukommelsestab er en af de mest almindelige virkninger af en aldrende hjerne . Dette forklares ved faldende mængder af neurotransmitteren acetylcholin . Ifølge en artikel publiceret i Tendenser i Kognitiv Science i 2002 , ældre forsøgspersoner blev konsekvent udkonkurreret af yngre personer , da de fik opgaver såsom at huske en liste over post , og derefter forsøge at huske listen efter flere minutter .

forskellige processer

Ifølge artiklen blev offentliggjort i Trends i kognitiv videnskab, som hjernen bliver ældre den behandler opgaverne på forskellige måder . Ældre hjerner generelt udnytter begge hemisfærer til at udføre opgaver, som yngre hjerne udføre med kun én halvkugle . Til tider kan disse ændringer i hjernen processer ældre personer til at udføre opgaver sammenligneligt med yngre mennesker . Neuroforskere har teoretiseret , at denne ændring er et resultat af hjernen forsøger at tilpasse sig til de skadelige virkninger af befolkningens aldring .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.