vandbehandling for offentlige vandsystemer

Adgang til rent vand er noget, vi alle tager for givet , vi bare tænde for vandhanen og det er der . Men den proces at tage vand fra en miljømæssig kilde og gøre det så sikkert som muligt at drikke kræver arbejde . Mens specifikke vand-behandlingsprocedurer kan variere fra sted til sted , de fleste offentlige vandsystemer omfatte fire overordnede trin

Pre-Treatment


Kemikalier er tilsat vand , der er designet til at tiltrække opløst partikler som skidt . Disse partikler klumpe sig sammen og synker til bunden af reservoiret , reducere mængden af forurenende stoffer i offentlige vandsystemer .

Filtration


De relativt rent vand , der forbliver i toppen af reservoiret pumpes via forskellige filtreringsmedium sådan som sand og trækul for at fjerne urenheder under vandbehandling .

Klor


Klor er føjet til den filtrerede vand til at dræbe eventuelle bakterier eller vira , som kan have sluppet igennem filtreringen processen .

Fluorid


Fluorid føjes til det behandlede vand i de offentlige vandsystemer . Dette hjælper med at forhindre huller i tænderne , især hos børn .

Hjem Filtration

Offentlige vandsystemer i USA er sikre , men enhver med yderligere problemer kan købe hjem vandfiltre for ekstra sikkerhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.