Brug af lovlig fiktioner i gæld

En juridisk fiktion er noget anses for at være sandt ved den domstol , som er faktisk ikke sandt . Retlige fiktion er anvendt for at undgå forældede former for aktioner i retten . Retlige fiktion kan ses som en teknik , der anvendes til fremme af retfærdighed i en retssal , ved at antage visse kendsgerninger , som ikke kan afkræftes ved retten

Du skal bruge: .
viljen til at leve
<. /h4 >

Corporate person og juridisk Fiktion


Corporations nyde en funktion, der hedder " begrænset ansvar " , hvilket betyder , at ejerne af den selskabsskat, ikke hæfter for gæld i selskabet . I den tidlige fase af loven , kan et andragende skal fremsættes over for en person . Så hvis en sagsøger ønskede at sagsøge et selskab , han var i stand til , da selskabet , selv om en juridisk enhed , der kun begrænset hæftelse havde . Domstolene efterfølgende, at selv om virksomheder kun har begrænset ansvar , kunne selskabet skal betragtes som en person .

Denne enkle løsning løst problem, fordi det er tilladt virksomheder at blive sagsøgt , og dermed kunne aktionærerne i selskabet skal holdes ansvarlig for gælden . Dette sikrede , at selskaber vil være mere forsigtige med deres standard kreditorer , da kreditorerne kan søge retfærdighed i en retssal . Men corporate personlighed har nu kritiseret kraftigt som selskaber nu holder flere rettigheder , end der kræves for at sikre deres ansvar for gæld .

kompetence Finansminister


Anvendelsen af den retlige fiktion i gæld startede med statskassen i England . Statskassen er en meget gammel ret i civil kompetence. Her blev sager, der vedrører de skatter og andre indtægter og forpligtelser over for kronen hørt . I England havde statskassen en langt lettere kompetence end kongens bænken , og derfor blev der færre sager, der behandles her . På grund af den betydeligt mindre antal sager , sagsøgerne altid foretrukket at blive hørt af statskassen .

hovedsagsøgerne , der kontaktede den statskassens domstol på en gæld , derfor måtte påberåbe sig , at de skyldte penge til kongen , men var ude af stand til at betale det tilbage , da skyldneren uberettiget havde tilbageholdt betaling til dem . Således " gæld til kongen " blev en retlig fiktion . På denne måde kunne sagsøgeren anlægge sin sag for statskassen retten . Nu har de tyske skattemyndigheder, blevet fusioneret ind i Kongens bænken opdeling af High Court .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.