ems sikkerhedstip

EMS personale er bragt i fare på en næsten daglig basis . EMS sikkerhed er afgørende , fordi hvis du ikke kan holde sikker , kan du ikke hjælpe dine patienter , og de regner med dig at gøre netop dette

Ophold Sammen


Aldrig gå ind i en hjem eller beboelsesejendom på egen hånd. Du ved aldrig, hvad man kan finde og kunne blive udsat for alvorlig fare , såsom vold , våben , eller sygdom . Vent til din partner eller et team .

Vask altid hænder


Vær hyper-vagt om vask dine hænder . Som en EMS agent du regelmæssigt udsat for bakterier og kropsvæsker , som ikke er din egen og eventuel infektion eller sygdom kan overføres til dig eller fra dig til en anden patient .

Udnyt Street Sikkerhed protokoller


Bær reflekterende gear , har en spotter på travle veje , til at vende køretøjer blokere for adgangen og altid være opmærksom på faren for den kommende trafik . Chauffører er mere optaget af , hvad de kan se end EMS sikkerheden , så det er op til dig at være proaktiv .

Hold Sikkerhedsudstyr lettilgængeligt


Hold sikkerhedsudstyr lettilgængeligt er vigtigt for erfarne medarbejdere samt nye medarbejdere , der kan har brug for yderligere påmindelser til at bruge det . Sikkerhedsudstyr såsom briller og gummihandsker bør findes i almindelig opfattelse på lastbilen og i din paramediciner taske . Hang ved døren er et godt sted , så du kan se det som du går fra borde . Hånd renser bør være til rådighed både på lastbilen og på stationen i forskellige synlige steder, som en almindelig påmindelse mod bakterier . Refleksive redskaber skal opbevares på et sted synlige og hurtigt tilgængeligt som du får ud af lastbilen . Emergency kegler og nødblus bør opbevares med dit grej i gear rum uden for din lastbil for nem adgang så godt.

Forstå betingelser kan Change

Din miljø kan være sikker ene øjeblik og farlige i det næste. Forstår, at det kan hurtigt ændre sig og være på vagt . Du kan være i lastbilen krydstogter ene øjeblik , og i en høj hastighed kapløb om at nå frem til en ulykke den næste . Når du ankommer på scenen du kan træde ind i en voldelig situation eller en kemisk farlig situation . Vær forberedt på hvad som helst .

tillader de retshåndhævende at håndtere Vold

Hvis en patient eller tilskuer bliver vred eller voldelig , er det bedst at lægge afstand og objekter mellem dig og derefter og lade politiet at gribe ind . Hvis de ikke er der endnu , får i bilen og vente for dem at nå frem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.