hvad de skal gøre , hvis silicagel er spist

Silica gel er et tørremiddel , hvilket betyder, at den bruges til at absorbere fugt i produkter såsom kiks og sko , hvilket hjælper med at forebygge lugt og fordærv . Det er lavet af aktivt kul og siliciumdioxid , eller sand , og blev patenteret i 1919 til brug i militære og medicinske anvendelser . Det er ikke giftig , men kan ved indtagelse forårsage nogle milde bivirkninger

Sikkerhed


FDA har udpeget silicagel som generelt anerkendt som sikre ( GRAS ) . På trods af advarslerne på silicagel pakker , beroliger West Virginia Poison Control Center 's hjemmeside, at silica gel er ugiftige . Selv i tilfælde , hvor silica gel er belagt med en fugtindikator , såsom kræftfremkaldende kobolt ( II ) chlorid , er der ikke nok til at forårsage sundhedsmæssige problemer , ifølge Mike Yudizky i det nordøstlige Texas Poison Control Center . Synke silicagel er ikke en katastrofe, og garanterer ikke en opfordring til Giftinformationscentralen eller en tur til skadestuen .

Side Effects


Silica gel kan producere nogle bivirkninger hos mennesker og kæledyr . Det største problem er en dårlig mave . Dette er normalt milde og ikke længe . Det bedste man kan gøre for en person, der har slugt silicagel er at behandle ubehaget ved en maveproblemer . Hold ham hydreret , især hvis han er opkastning eller får diarre . Kæledyr kan have naturlige måder at håndtere en urolig mave , hunde , for eksempel , ofte spiser græs for at inducere opkastning . Hold dem hydreret , som du ville et menneske , fodre dem kedelig mad og tage dem til en dyrlæge , hvis tilstanden forværres .

Komplikationer


Den største fare , der kan opstå ved at spise silica gel pakker er kvælning. Hvis dette sker , skal du være i stand til at handle hurtigt . At udføre Heimlich manøvre , wrap dine hænder rundt om kvælning personer « brystkassen bagfra , gør en knytnæve , og dække det med den anden hånd , og tage hurtige opad fremstød mellem brystkassen og navlen . Til spædbørn , lægge dem på ryggen og udføre opad fremstød mellem brystkassen og navlen med to fingre . En anden potentiel fare er intestinal obstruktion , som kan opstå , hvis små dyr spiser meget store mængder af silicium gel . Hvis du har mistanke om dette er sket , skal du kontakte din dyrlæge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.