hvordan du forbereder dit hjem til en jordskælv

I lyset af de seneste begivenheder , mener jeg, at vi alle kan se, hvor ødelæggende et jordskælv kan være. I modsætning til andre naturfænomener , har vi ingen advarsler om et forestående jordskælv . De kan komme når som helst . På grund af mangel på advarslen de er svære at forberede sig på, men der er nogle ting, du kan gøre for at bidrage til at sikre sikkerheden for dig, din familie og dit hjem
1 .
Fastgør alle høj tunge møbler ( reoler , skriveborde , underholdning centre , ECT ) . Sørg for, at de er fastgjort til væggen i en stud . Hvis du ikke sikrer dem en stud de let kunne falde over på nogen .
2 .
Sikker alle tunge billeder i en stud . Må ikke hænge dem over en seng eller sofa , eller andre steder , at nogen kan sidde . Du ønsker ikke en af disse falder på dig eller en elsket en , når de ryster begynder .

3 .
Secure din vandvarmer på væggen og gulvet . Sikre, at der ingen gas utætheder i dit hjem . Tjek din lofter , skorstene , og fonde for revner . Reparation af dybtliggende revner , som du kan . Hvis du ikke er i stand til at udføre reparationer , eller hvis det viser sig at der kan være strukturelle skader , konsultere en professionel .
4 .
Har din katastrofe plan klar , og køre øvelser med din familie på hvert kvartal . Har et mødested for dig og din familie planlagt . Få nummeret til en ud af byen kontakt , som alle kan tjekke ind med . Pak dine 72 timer kit ( bug ud pose eller BOB ) i tilfælde af at du behøver at forlade dit hjem efter omrystning stopper . Saml alle punkterne på din survivalist checkliste .
5 .

Få din nødberedskab kit pakket . Sørg for at du og din familie vil have nok survivalist mad og vand til mindst to uger . Vær sikker på , at du opbevarer din mad ordentligt . Overlevelse opbevaring af fødevarer er ekstremt vigtigt . Udnyt budget overlevelse tips til at bygge din kit på et budget .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.