hvordan du kan genbruge glødepærer

Udskifte glødepærer med øko-venlige kompakt lysstofrør ( CFL ) eller lysemitterende dioder ( LED ) er til gavn for jorden , samt din bankkonto . Energi-effektive pærer holder op til 10 gange længere end deres glødende konkurrenter og bruge 75 procent mindre energi , ifølge energi . Når du foretager kontakten , i stedet for at smide gamle glødelamper i skraldespanden , mener genbrug dem på unikke måder

Du skal bruge:
Håndklæde
. Needle-næse tænger .
Skruetrækker .
Væv .

Salt .
Ledning.
Sugekop.
Sprit .
Akryl maling .

Pensel .
Filt stof .
Pom Pom .
Chenille stof .
Hot lim pistol .

Hot limstifter .


1 .
Hollow pæren . Wrap glasset i en tyk stof for at forhindre brud , så brug nål spidstang til at fjerne lodde punkt på enden af metal base .
2 .

Indsæt en skruetrækker i pæren , konstatering stammen , der holder glødetråden og bryde det , hvor glasset folder ind i stilken . Fjern endeløse , endeløse samling og eventuelle yderligere glas stykker .
3 .
Rengør indersiden . Fjern det hvide pulver belægning fra pæren , hvis det er relevant , med en serviet til at rengøre indersiden grundigt. Hvis glas og pulver tilbage efter den indledende rengøring , tilsættes en lille mængde salt til pæren , og ryst til at fjerne genstridige rester .
4 .
Lav et vindue vase . Twist wire omkring metal del af den tomme pære , indtil det er sikkert , der er knyttet en sugekop til wiren når du er færdig . Tilføj yderligere tråd og løg til at oprette flere vaser . Vær opmærksom på , hvor stor vægt sugekoppen vil være i stand til at holde , og at alle sugekopper er forsvarligt fast til vinduet .
5 .
Opret en julepynt . En pære , der ikke er udhulet kan males med akryl maling for at skabe en julemand ornament . Rengør pære grundigt med sprit for at sikre male overholder glasset .
6 .
Paint pæren hvide og lad det tørre , før du anvender kød-tone maling i en oval til et ansigt . Tilføj øjne , øjenbryn , næse , overskæg , mund og røde kinder .
7 .
Wrap tynd wire omkring metal bunden af pære og twist sammen til en oval bøjle . Hot lim et stykke rødt filt i en konisk og vedhæft det over metaldel af pære , og sørg for bøjlen ikke er i vejen . Tilføj en pom pom til ende og et stykke hvidt chenille til randen af hatten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.