hvordan du kan genbruge på genbrugspladser

Ved du, hvor den nærmeste genbrugsplads er ? Et af de vigtigste og mest meningsfulde ting du kan gøre som enkeltperson at spare ressourcer , er genbrug . Hvis du er heldig , du bor i en by , der har en genbrug program og masser af genbrugsstationer , og pick-up er en del af aftalen . Men for de fleste af os , betyder genbrug under plast , papir og metaller til det lokale genbrugsstation
1
.
Hvad kan du genbruge ? De sædvanlige materialer, der er genanvendelige er aviser og blade , glas og metal . Nogle genbrugspladser vil ikke acceptere aluminiumsdåser ( pop dåser ) , bølgepap eller plast indkøbsposer .
2 .

Organiser din lokale genbrugsstation , før du hovedet ud til genbrugsstation . Du kan investere i de officielle, pebret genvindingskurve , men simple plast wastebaskets arbejde lige så godt . Få en for hver type af genanvendelige og placere dem et sted ude af syne , men stadig tilgængelig .
3 .
Hvor er din genbrugsplads ? Du kan finde den genbrugsplads nærmeste dig gennem denne fremragende hjemmeside til nyttiggørelse og andre former bæredygtighed typer :
http://earth911 . dk /
Bare skriv din position og de materialer, du har til hensigt at genbruge og dette fine site vil pege dig i den rigtige retning .
4 .
Lær genbrug center etikette . Disse virksomheder er normalt deltager frivillige medarbejdere , der bogstaveligt talt ikke udbetales til at omgås mennesker , der ignorerer reglerne . Så læs de udstationerede reglerne og gøre dit bedste for at holde fra at gøre tjenere ' arbejde hårdere , end det allerede er .

5 .
Keep it Up ! Med genbrug , som med alt andet konsekvens er nøglen . Du vil gå gennem dine dage og uger sikker i den viden, at du gør din del for at holde vores eneste hjem grønt og rent .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.