hvordan man får naturmedicin , hvis din stak i naturen

Hvis du ikke har nogen førstehjælp forsyninger med jer i ørkenen , ikke panik . Det betyder ikke, du kan ikke gøre noget for at hjælpe dig selv og andre . Der er nogle almindelige lidelser , der kan behandles i et vildnis overlevelse situation ved hjælp af planter og dyreliv , du kan finde omkring dig . Der er mange plante retsmidler , der kan tage sig af lidelser , der er udbredt over hele kloden . I denne artikel vil vi lære håber at klare sig i en situation i den vilde

Du skal bruge: .
vejbred blade
eg bark .
Hyldetræet blomst .
mos.


1 .
Nå første retsmidler er , hvordan man behandler mindre sår . Ved langt større spredning anlæg af denne art , med mange anvendelsesmuligheder , er plantain . Mange mennesker bruger den knuste blade til at lindre irritation af insekt 's bid . Historisk , var imidlertid plantain blade tygget i papirmasse-og bruges til at behandle mindre sår . Vejbred te er også meget nyttigt for lindrende en hoste .
2 .
Den anden retsmidler er fra den ældre busk eller mere almindeligt et træ , der vokser i mange områder med tempereret klima er det velkendt som kilden til hyldebær vin , som siges at forebygge vinter forkølelse . Blomsterne , friske og tørrede , kan laves om til en infusion , på samme måde som vejbred blade , hvilket vil bidrage til at køle en feber og lindre symptomerne på en forkølelse. Ældste blade bidrager til at afvise bidende fluer og myg og en infusion af bladene kan dabbed på huden til dette formål .

3 .
Alle hader at have diarre selv at stave ordet , men der er middel til det . Eg bark er traditionelt bruges til at lindre kroniske diarré og dysenteri . Du er nødt til at indsamle barken af unge kviste i foråret kan tørres og opbevares . Til behandling af diarré det kan laves om til en afkog ved at sætte omkring 2 tsk tørret egetræ bark i en 1 pint vand og koger det i 3-5 minutter før drikker . Væsken har antiseptiske og astringerende egenskaber , og kan også bruges på en komprimere til behandling af langsom sårheling eller som gurgle , for at hjælpe med problemer som inficeret tandkød eller hals .
4 .

Den sidste middel er mos . Sår skal tendens til og direkte pres for at sår skal anvendes , hvis der er nogen blødning . Moss kan bruges til at bandage sår kontrollere blødning . Nogle såsom spagnum mos har antiseptiske egenskaber . Vi har aldrig vide, om vi i en situation i naturen , så husk denne artikel .

gode råd og advarsler • advarsel gift egeblad ligner eg leafs

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.