hvordan man finder en genbrugsstation i dit område

Genbrug er en af de nemmeste og bedste måder at bevare vores planet 's ikke -vedvarende ressourcer . Men det er ikke altid let at finde en genbrugsstation for at tage din papir , plastik og metal til når du har det hele boxed op . Denne artikel vil hjælpe dig med at finde et genbrugscenter i dit område
1
Box Up Your genbrugsmaterialer. . De fleste genbrugsstationer vil ikke sortere ting ud for dig , så du behøver at gøre det , før du går . Også, de fleste genbrugscentre bede dig om at forlade kun plastic , papir og metal-ikke de beholdere , du bragte dem i. Plastikposer og er generelt ikke accepteret af genbrugsstationer .
2 .
Afrejse Earth911. com . Dette er en glimrende sted for dem af os bare komme i gang med genbrug , og du kan finde et genbrugscenter i dit postnummer med lidt besvær . Dette site har også information om farligt affald , værftet og genanvendelige , og alle former for hjælp med affald .

3 .
Afrejse Local. com . Ikke så meget information som EArth911. com , men meget nyttige og til det punkt . Dette site er også nyttig til at finde stort set enhver form for virksomhed i dit område .
4 .
Spørg dine venner og naboer . denne ene er temmelig indlysende , men det er overraskende , hvor ofte glemmer vi, at den bedste kilde til information om samfundet er fællesskabet selv . Din handelskammer hjemmeside vil ofte have genbrugsplads steder , samt ressourcer for bæredygtighed idéer og porjects , at du ikke kan selv kende findes i din by .
5 .

Når du har fundet Deres genbrugsplads , fodre den ! Og glem ikke at gøre det så nemt som muligt for de mennesker, som arbejder der . Mange gange er de frivillige, som ikke får betalt . Arbejderne i min lokale genbrugsstation tendens til at være en lille crabby-men hvis jeg lavede deres anstrengende , beskidte job for ingen løn Jeg ville være crabby også ! Behandle dem godt, og det roligt, fordi du gør din del for vores planets fremtid .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.