hvordan man finder en mesotheliom advokat

Mesotheliom er en sjælden kræftform, kan sker som en følge af udsættelse for kræftfremkaldende stoffer som asbesthos . Hvis du eller en elsket man har været diagnosticeret med denne sygdom , du måske ønsker at hyre en advokat til at repræsentere din sag i retten . Du kan være berettiget til kompensation . Vælge de rigtige advokat til at repræsentere dig , vil hjælpe dig med at vinde din sag
1 .
først sørge for, at du eller din elskede virkelig har lungehindekræft . Korrekt diagnose er afgørende for at sikre , at du opbygger en sag i retten . Du skal bruge en læge til at attestere i retten , at du har denne sygdom . Dit forsikringsselskab eller fagforeningsarbejde kan hjælpe dig med at vælge en god læge , som vil sikre, at du får den rigtige pleje .
to .
Beslut , hvis du ønsker at betale for en advokat direkte eller har en repræsentere dig på uforudsete hændelser. Direkte betaling betyder, at du skal betale for den advokat, at du vælger til at repræsentere dig ud af din egen lomme . En beredskabsplan advokat vil repræsentere dig gratis til gengæld for en procentdel af overskuddet bør du vinde nogen retssag senere .

3 .
Kig efter en advokat, der er autoriseret i din tilstand . Hvis du ønsker at indgive en retssag mod asbest fremstillingsvirksomheder du bliver nødt til at have en advokat , der har fået lov at praktisere i den stat , hvor du var såret . Hvis du har arbejdet i Montana , men ønsker at filen i Californien , fordi du har pensioneret der vil du nødt til at vælge en advokat , der er autoriseret i begge stater .
4 .
Vælg en mesotheliom advokat , der har erfaring . En ideel person til at repræsentere dig i retten vil have erfaring med at arbejde med patienter, som har lidt af denne sygdom . Advokaten skulle have vundet mindst én sag vedrørte asbest i det sidste år . Den pågældende advokat bør være bekendt med alle årsager i tilknytning til asbest . Bed om referencer, hvis det er muligt.
5 .

Spørg din læge om en anbefaling . Mange læger , der har arbejdet med patienter, der lider af kræft som følge af asbest er klar over advokater, som kan hjælpe dig . De kan have arbejdet med andre patienter, der har held sagsøgt og fået store bosættelser . En læge kan vide af advokater , der forstår sygdommen og kan hjælpe dig med at vælge den rigtige advokat .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.