hvordan man kan sænke celletallet

Sænkning somatiske celletal på din mælkeproduktion er en yderst vigtig proces , der skal tages alvorligt på at beskytte din besætning og dine forbrugere . Celletal er et begreb , der refererer til den samlede celler per milliliter i mælk . Overvågning somatiske celletal væsentlige sikrer, at kun minimale mængder af bakterier er produceret i mælken hos køer , der producerer forbruger mejeriprodukter . Mens overvågningen somatiske celletal lyde svært, det er faktisk ganske let ved hjælp af et par enkle processer .
1 .
Udsaetterdyr cirka 5 procent af køerne i din besætning . Ved at fjerne selv en lille procentdel af din besætning i at producere mælk , kan du reducere den samlede bakterier tilstedeværelse i mælk , der produceres . Dette vil ikke kun beskytte forbrugerne mod at drikke usikre produkter , vil det også gavne den generelle sundhed i dine dyr .
2 .
Øge koens modstand mod mastitis patogener . Mastitis er en sygdom , der opstår , når bakterier kommer ind gennem den totale og flytter ind i pattekanalen og forårsager en bakteriel infektion . Du kan øge køernes modstandskraft mod mastitis patogener ved at supplere køernes foder med høje doser af E-vitamin og selen .

3 .
forbedre de sanitære forhold for de områder, hvor dine køer leve og gå på daglig basis . Sørg for , at sengetøj områder er tørre på alle tidspunkter , og der er ren spadestik i de områder, hvor nye baby køer bliver født og opdrættet . Gør dit bedste for at kontrollere flyve befolkningen i området . Fluer er kendt for at sprede mastitis-bakterier . Grøn savsmuld er også grobund for denne type af bakterier og bør undgås .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.