hvordan man overlever en større jordskælv

Jordskælvet i Haiti har forårsage store ødelæggelser til et tredjeverdensland . Haiti var ikke parat til at håndtere så store ødelæggelser , i vid udstrækning skyldes til dels det faktum , at de nødvendige forholdsregler ikke blev truffet

Du skal bruge: .
vilje til at leve


1 .
Hvis du er i dit hjem eller en kontorbygning , når et jordskælv rammer , gå i dækning under en robust møbel . Dette er din bedste chance for overlevelse . Den amerikanske Røde Kors kom op med drop , dække og holde metode . Falde til under en robust skrivebord eller tabel , beskytte dine øjne ved at trykke på dit ansigt mod din arm og hold på . Den største fare for et jordskælv , som i 2010 Haiti jordskælvet , kommer med sammenstyrtningen af et hjem eller bygning . Under dække under et solidt møbel eller en døråbning i høj grad vil øge din chance for at overleve .

2 .
Jordskælv sikre dit hjem eller kontor .
Ifølge Røde Kors , er det ikke ryste det betyder mest skade. Det er de objekter inden for et hjem eller en bygning , der kan falde på hovedet « . Kollapser vægge , flyvende glas og nedfaldende genstande forårsager størstedelen af Quake-relaterede skader og dødsfald .
3 .
Se dig omkring dit hus for ting , der kan falde eller ustabilt . Spørg dig selv , hvad der kunne ske, hvis din fryser døre flyve åben under et jordskælv , der lader indholdet falde hen over gulvet.
4 .

Kend faren pletter . Sikker alle høje og tunge møbler , der kan vælte , såsom reoler og skabe . Hang tunge billeder og spejle væk fra senge , sofaer , og hvor som helst folk sidde . Hold brække eller tunge genstande på bunden hylderne
5
Ophold fri af vinduer , pejse , eller apparater , hvis et jordskælv rammer , holde sig ude af køkkenet-det er et farligt sted . . Kort sagt , holde sig væk fra noget, der kunne tænkes at falde på dig . Må ikke køre ned eller haste udenfor , mens bygningen ryster , eller mens der er en fare for at falde eller blive ramt af faldende glas eller snavs . Find et stabilt område inden for din bygning eller hjemme .

gode råd og advarsler


 • Tag ordentlig jordskælv forholdsregler .
 • Hold mad og vand forsyninger på hånd på alle tidspunkter. Du bør altid have nødforsyninger på hånden .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.