hvordan man overlever naturkatastrofer , orkaner , jordskælv , oversvømmelser og lignende

Læsning af nyheder om den katastrofe jordskælv , der sker i Haiti fik mig tænker er vi parat incase af en naturkatastrofe , kan vi overleve ? Det er meget godt spørgsmål for os alle . Hvis tror, at du aldrig vil blive ramt af en naturkatastrofe , er du ikke alene . Det er , hvad folk i New Orleans orkanen Katrina , San Francisco 1989 jordskælv , og kysten på Sumatra tsunamien og de seneste Haiti . Der er næppe et hjem i verden, der virkelig sikker fra nogle type katastrofer . Men gode nyheder , commonsense forholdsregler gå langt i at undgå tab af ejendom og liv . Jeg håber virkelig, at denne artikel vil hjælpe os med at få udarbejdet

Du skal bruge: !
førstehjælpskasse
. dokumenter .
penge .
Beredskab .


1 .
Nå den første ting i vores forberedte liste er nødsituation bestemmelser . Tænk på vejrlig en katastrofe som en lidt ligesom camping i dit eget hjem , hvor el og vand er blevet afbrudt. Opbevares i et skab eller et andet bekvemt sted .
Fødevarer , der kan spises med lidt eller ingen forberedelse såsom jordnøddesmør , hele korn crackers , babymad , mælkepulver og koldt korn .
Flere liter vand , som du kan købe i flasker i et supermarked .
mad og vand til dine kæledyr , hvis du har en .
en førstehjælpskasse , der indeholder ikke blot den standard emner som f. eks som bandager og jod , men også sakse , nåle og tråd og flere dages levering uanset medicin , du i øjeblikket tager . Du kan købe kits i enhver narkotika butik .
Lommelygte med batterier opbevares separat , så de vil holder sig friske .
Har ekstra penge jeg et sikkert sted , hvis el går ud , banker og Automatisk Valgs Prøvelse maskiner vil ikke arbejde .
Har et ekstra par briller eller kontaktlinser .
Har en stige og grundlæggende værktøjer , herunder et koben , skruetrækker , sav og hammer . Hold en fuld eller næsten fuld tank af gas i din bil . Den sidste ting du ønsker, ser, er en tom benzinmåleren når en nødsituation .
2 .
andet vigtige emner i listen er dokumenter . Da katastrofer ofte ødelægger huse og indbo, gemme kopier af vigtige dokumenter og vigtige oplysninger med betroede ven eller familie. Eksempel . . . .

Gem en kopi af din forsikringspolice og telefonnummeret på agent .
Også holde din advokat navn og nummer .
En liste af helbredsproblemer , medicin og læge nummer er vigtigt at pleje .
Placeringen af pengeskab og ekstra nøgle er en god idé at holde .
Også holde bankoplysninger , såsom indskudsbeviser og checkkonto numre .
3 .
tredje i vores Opgavelisten er katastrofe uddannelse. Førstehjælp uddannelse gør mere end at lade dig hjalp de sårede . Den bygger også en følelse af tillid , der kan være afgørende for at få dig gennem en katastrofe mange sygehuse tilbyder førstehjælp .
Installer røgalarmer eller sprinklere . Mange forsikringsselskaber nedsætte deres satser på boliger med sprinklere .
Store håndklæder , vand og rebstige under din seng . I tilfælde af brand kan du ofte købe en masse undslippe tid ved iblødsætning håndklæder i vand , og fyld dem under døre blokere indgående ryge .
Hold brandslukkere på passende steder rundt omkring i huset .
Sleep med døre tæt på.
Plan en evakuering procedure , og praksis den med jævne mellemrum , lige som du vil gå igennem en brandøvelse . Pas på elementer , der kan være farlige i en katastrofe .
Kend hvor dine højspændingsledninger er i tilfælde af, at de er faldet .
vide om din vandrør , el linjer og gas nettet i dit hjem . Vide, hvordan man kan lukke dem ud i tilfælde af en nødsituation , hvis du ikke kender bede Dem lokale elselskaber .
4 .
næste i vores liste er at organisere et kvarter katastrofe udvalg, hvis medlemmer kan kommer til hinandens støtte i tilfælde af en nødsituation . Arbejder som et team , kan naboerne ofte spare et hjem .

5 .
Sidst på vores liste er at have den rigtige forsikring . Få begivenheder er mere nedslående end efterladte en katastrofe kun for at opdage , at forsikringen ikke vil dække din ejendom tab . For at undgå problemet købe en boligejer politik , der dækker udskiftning af dit hjem og indhold . Mange politiske dækker kun aktuelle værdi . Det betyder at hvis en Regency stol er ødelagt i en brand , forsikring betaler kun den aktuelle værdi af en stol , ikke en erstatning værdien af den antikke .
Vælg en forsikring , der betaler dine leveomkostninger for en tilstrækkelig frist til sætte dit hus tilbage i levende tilstand .
at dokumentere værdien af dit hjem og dets indhold , beholde alle kvitteringer for varer, du køber . Så fotografi eller video bånd dine ejendele , eller overveje at ansætte en professionel vurderingsmand til at sætte en pris på varer , som du ikke har kvitteringer . Jeg håber, at alle disse punkter vil hjælpe os til at overleve i tilfælde af en naturkatastrofe .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.