hvordan man undgår madforgiftning på købmand

Købmandsforretninger , ligesom restauranter , er ikke berettiget på nogen måde fra at gøre deres kunder syg! Men fejl kan ske . Vær opmærksom på , hvad du er ude efter, når du er ude at få dagligvarer til din familie til at hjælpe med at holde dig selv og din familie sikker
1 .
Det starter med temperaturen . En masse fødevaresikkerhed omhandler de bakterier , som vi ikke kan undgå at støde på i letfordærvelige fødevarer . Hvis disse fødevarer ordentligt nedkølet , så deres temperaturen holder sig under 41 ? F ( 5 ? C ) , alle bakterier , som kan forekomme normalt ikke vokser . Og hvis du køber noget varmt-ligesom kylling-at fødevarer skal bo mindst 140 ? F ( 60 ? C) . Opbevar disse kendsgerninger i baghovedet, når du indtaster butikken . Afhente de elementer , der kan holdes ved stuetemperatur først . Derefter afhente dem , der skal holdes koldt. Få din varme emner sidste !
2 .
-Som du afhenter de enkelte punkter , være opmærksom på dens temperatur . Hvis det kød eller andre kølede element føles varm-eller i det mindste ikke koldt-du måske ønsker at se , om der er et problem med køler . Del din bekymring med en af de ansatte i afdelingen , pålidelige medarbejdere , der forstår (og kan forklare ) hvordan maden er håndteret korrekt vise, at virksomheden tager sit ansvar alvorligt

3
-. Din egen renlighed er en af nøglerne til sikre fødevarer . Hvis din butik har desinfektionsmiddel servietter for kunderne at tørre håndtag af vogne foran indgangen , så brug dem . Det er ikke over- samvittighedsfuld at være opmærksom på , at du bruger en vogn , der måske eller måske ikke har bakterier fra det sidste kunde, der brugte det . Hertil kommer , skal du sørge for at vaske hænder ordentligt efter brug af toilettet .
4 .
-Hold øje med skadedyr . Tegn på mus , rotter , skaller , ukontrolleret fluer , fugle eller andre skadedyr , viser , at placeringen ikke kan tage fødevaresikkerheden alvorligt . Sådanne væsener normalt ikke lide at være omkring mennesker ; se en i områder , hvor kunder er tilladt , er som regel et tegn på , at der er flere i skjul . Skal du kunne se en , punkt det ud til medarbejdere og ledere . Igen, vil en ansvarlig virksomhed tager aggressive foranstaltninger for at sikre , at maden er sikker . Hvis din ikke gør det, kan du ønsker at shoppe andre steder . (Hvis du ikke har noget valg , hvor at shoppe , skal du nøje undersøge emballagen af alt hvad du køber, og aldrig købe et element , der har en rip , en lækage , eller tegn på tygge . )


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.