kan du få meldug ud af hård plast ?

Skimmel og meldug har tendens til at vokse på steder , hvor fugten ikke bliver ryddet op hurtigt nok, og det er tilladt at være vært sporer . Hvis der ikke gøres noget meldug kan begynde at rådne træ eller klud . Det vil endda skade plast, sten og beton , hvis det er overladt til sig selv længe nok . Der er en række værktøjer til at komme af meldug og skimmel , men du bør nøje vurdere , hvad meldug vokser på , før du vælger bare hvordan du kommer til at slippe af med det

oprindelige rengøring


Meldug ofte vokser på hård plast emner , hvis de er alene tilbage i det fugtige længe nok . Dette gælder især for de produkter i dank garager , fugtige kældre , og på områder, hvor havet eller en sø er tæt ved f. eks dokker og vand foran ejendommen . Den første ting du skal gøre er at tørre ud jordslåede emnet og få det ud i det fri . Børstning væk tørre meldug bør ske når varen er tørret ud . Du bliver nødt til at skrubbe det med en pensel indtil der ikke mere meldug flager ud af det . Når det er gjort , er det tid til at bruge noget lidt hårdere for at rense ud i resten af meldug .

Bleach


Mens eddike og ammoniak er effektive til at fjerne mug og skimmel pletter på andre typer materialer , blegemiddel er den kemiske valg for at fjerne mug fra hård plast . Størrelsen af elementet og den type plastik, som det er lavet af selv vil bestemme , hvor meget blegemiddel du skal bruge . For genstande , der er lille, at du bliver nødt til at blande groft 1 /8 af en kop blegemiddel i en liter vand og lad det element i blød . Den blege vil ødelægge mug og eventuelt resterende sporer , der kan være i plastik . Det kan være en god idé at bære nogle kraftige gummihandsker og krat den hårde plastik , mens den opsuger . Når varen er gennemblødt nok, og er ren , skal det fjernes fra opløsningen og vasket med rent vand . Hvis den hårde plast punkt bruges til at indeholde nogen form for mad eller drikke , dog, det er en bedre idé blot at smide det væk som klorvand kan være skadelig for mennesker, der bruger elementet i fremtiden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.