ledede stråling advarselsskilte

Da strålingen er usynlig , farveløs , lugtfri , smagløs og kan ikke opfattes af menneskelige sanser , det er en af de farligste farer , der kan være til stede på arbejdspladsen . Som sådan bør skilte være indsendt til advare folk, der er i området , at der kan være en strålingsfaren nærheden , og at de bør være meget forsigtige . Mens flad skilte vil tjene det formål at advare folk , LED stråling advarselsskilte er mere synlige og mere adaptive til at give ordentlig advarsler .

Synlighed


LED stråling advarselstegn er meget mere synlig end almindelige stråling advarselsskilte . En regelmæssig tegn er malet eller trykt og bragt på væggen eller døren , men det aldrig skifter farve eller trækker øjet . Hvis indikatorerne tilfældigvis nedtonet i et område , så tegnet kan være savnet helt . En lysdiode stråling advarselsskilt på den anden side kan trække en persons øje mere regelmæssigt . Den lyse glød af lys vil gøre disse advarselstegn mere mærkbar , samt de farver , de lyser i. Derudover disse tegn er som regel monteret i øjenhøjde eller i nærheden af dørhåndtaget , så når en person ser ud til at få fat i håndtaget , vil de se LED tegn .

Effektivitet


LED stråling advarselstegn er også energieffektive . De bruger kun 3,6 watt af elektricitet på et givet tidspunkt , ifølge lasermet. com . Selv om disse advarselstegn kan være sat ind i en bygning regelmæssige strøm via en stikkontakt , kan de også fungere ud af et batteri . Ved at bruge begge muligheder , sikrer den , at en LED- stråling advarselsskilt vil forblive på i løbet af en strømafbrydelse , og fortsætte med at advare folk , der kan være at gå rundt i mørke , at der kunne være en strålingsfaren bag en bestemt dør .

Korrekte oplysninger


En LED stråling advarselsskilt er også en hel del mere præcis end en enklere stråling advarselsskilt . En af LED stråling advarselssignaler har evnen til at afgøre, om der er en aktuel stråling fare inde i stuen , det er knyttet til. Det betyder, at når der er en stråling fare , vil LED vise rødt eller orange skrift , der hedder " Danger Radiation ". Når der ikke er stråling fare i rummet vil imidlertid LED stråling advarselstegn i stedet vise en besked som " Source Safe . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.