luftkvalitetsniveau i kælderen bor

Folk sommetider ønsker at bruge deres kælder som et levende område , men nogle forholdsregler bør tages for at minimere de potentielle skadelige virkninger fra regelmæssig eksponering til indendørs luftforurening

Radon


Radon er en radioaktiv gas i jord, der kan sive ind i hjem og forårsage usunde niveauer . Radon er en førende årsag til lungekræft . Indendørs radon afhænger af mange faktorer, men har tendens til at være højere i kælderen , fordi det er tættere på jorden .

Mold


Mold kan bygge op i fugtige områder og skabe problemer for folk med allergi eller astma . Hvis der er utæt rør eller lækager udefra i en kælder , kan det føre til at forme .

indendørs forureningskilder


Indendørs luftforurening skyldes gasafgivelse af kemikalier , der anvendes til at afslutte møbler og paneler , og fra kemiske rengøringsmidler . Problemet kan være større i en kælder , hvis det ikke er godt ventileret .

Kulilte


Carbonmonoxid ( CO ) er en lugtfri gas, som er giftigt i store mængder. En gas eller brændeovn eller ovn i kælderen , der ikke er godt ventileret kan frigive over niveauer af CO

Solutions

Hvis folk lever i en kælder , bør der være vinduer i forbindelse med grænseoverskridende luft flow. Fans kan også hjælpe med luftcirkulation . Radon bør afprøves, og der gennemføres for at sænke niveauet , hvis de er for høje . Stat radon kontorer oplysninger om afhjælpende foranstaltninger ( se Resource nedenfor ) .

Renovering

Før renovering er lavet til en kælder , bør radon testes . Hvis niveauet er højt , kan foranstaltningerne lettere gennemføres som led i en renovering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.