luftrenser & ozon fare

Ozon, en naturligt forekommende molekyle , der kan deodorize hjem ved at ændre den kemiske natur af partikler i luften , kan skade mere end det hjælper . Hjem luftrensere , der producerer ozon kan skade beboernes sundhed , og manglen på ensartede standarder for kontrol af ozon udgang på disse enheder gør dem potentielt farlige

Ozon


The Environmental Protection Agency ( EPA ) definerer ozon som en ilt molekyle, som indeholder tre iltatomer i stedet for de sædvanlige to . Ozon findes naturligt både i atmosfæren og i jordoverfladen kemiske reaktioner . Den tredje iltatom tendens til at løsne sig fra resten af molekylet , der er knyttet til luftbårne stoffer og ændre deres sammensætning .

ozon og luftrensning


Ozon 's evne til at binde sig til andre stoffer gør det til et populært luftrensning metode . Ifølge AirPurifiers. com , oxiderer det tredje iltatom andre stoffer ved kontakt , fjerne lugt . Fagfolk anvender ozon behandling til at dræbe mug og meldug i oversvømmede huse , der tager sig for at fjerne beboerne og kæledyr under proceduren . Ozon effektivitet som et rum deodorizer har fået virksomheder til at producere hjem luftrensere , der bruger ozon .

Ozon og Sundhed


Det samme egenskaber , der gør ozon attraktiv som et rum deodorizer kan også være sundhedsskadelige . Ligesom ozon tredje iltatom reagerer med stoffer i luften , det reagerer med stoffer inde i kroppen , især i lungerne . EPA anfører , at inhaleret ozon kan give lungeskade , brystsmerter , halsirritation og andre luftvejsproblemer. Astmatikere og folk med lav resistens over for luftvejssygdomme står over for en øget risiko fra inhaleret ozon , men selv ellers raske mennesker kan skade deres helbred ved at udsætte sig selv for store mængder ozon .

Air Purifier Problemer


luftrensere , der afhænger af ozon for at få deres resultater i alvorlig grad sundhed hjem beboere . AirPurifiers. com bemærker, at nogle producenter fortæller beboerne for at tænde enheden magt indtil de kan lugte en " frisk vasketøj " lugt , mens andre fortæller dem at vende indstillingen ned , hvis de kan lugte ozon , men variationen i folks sanser af lugt gør denne form for rådgivning upålidelige . EPA tilføjer , at kontrollen indstillingerne på disse enheder synes at have en mindre indflydelse på de faktiske ozon produktion , med de ozonniveauerne ved den højeste indstilling ofte nå 10 gange dem, der udsendes på mellemlang indstilling .

Overvejelser

Eksponering af ozon fra en luftrenser eller andre ozon -bringende enhed afhænger af bestemte variabler. Ifølge EPA , kan ozonkoncentrationen i et værelse variere afhængigt af størrelsen af rummet i forhold til magten af enheden eller antallet af enheder på arbejde i rummet. En beboer engagement niveau også afhænger af hans nærhed til de faktiske enheden, da de ozonniveauerne falde over afstand . Selv om fabrikanterne tage disse faktorer i betragtning i deres luftrensere « betjeningsvejledninger , EPA mener , at den vage af instruktionerne ikke kan fuldt ud at beskytte ejerne af enhederne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.