skammel detox fodbad

Kom et fodbad , er en almindelig måde at slappe af og tisse af stress . Fødderne er placeret i en balje fyldt med varmt vand . Når dine fødder bliver varme fra varmen , hele kroppen begynder at varme sig så godt. Den afslappende varme , der kommer fra dine fødder vil slappe af din krop . Brug det osmanniske detox fodbad kan give dig den følelse af lettelse efter en lang dags arbejde

sundhedsmæssige fordele


Ottoman afvænning fodbad , er en masserer maskine . Det er et nyt elektronisk produkt for mund besked . Du kan læne dig tilbage og slappe af dine kalve og fødder i denne maskine . Det Osmanniske detox fodbad siges at give helbredende strøm til hele kroppen . Den detox fodbad kan producere ioner bidrage til at mindske de toksiner inde i kroppen . Det Osmanniske detox fodbad kan lindre virkningerne af sygdomme på grund af stress som migræne , gigt , hæmorider og dårlig blodcirkulation . Den detox fodbad kan mindske smerter i kroppen og hjælper stimulere immunforsvaret . Afgiftning kan også fremme vægttab og forbedrer ilt niveauer i kroppen . Det kan også lindre spændinger , mindske betændelse og forbedre blodcirkulationen i kroppen . Brug af skammel detox fodbad er ikke kun en god måde at slappe af , men det giver også dig mange fordele for helbredet .

Virkemåde


Den detox fodbad virker ved at udløse den kemiske proces, der kaldes elektrolyse . Dette sker, når en vis mængde DC-strøm er indført i vandet , der forårsager vandmolekylerne at adskille . Adskillelsen vil derefter oprette negativt og positivt ladede partikler kaldet ioner . De negativt ladede partikler nu til stede i vandet , vil blive absorberet af dine fødder og ind i kroppen . Denne proces kaldes osmose . Under detox fodbad , vil de positive og negative ioner til stede i kroppen blive udlignet som kan resultere i en afslappet og lettet følelse . Afgiftende gennem det osmanniske fodbad fremmer en positiv trivsel .

Afgiftning


Det Osmanniske detox fodbad er effektiv i sig selv . Tilføjelse smagsforstærkere til fodbad såsom særlige urter kan gøre afgiftning mere effektiv . Disse urter og andre tilsætningsstoffer vil forbedre din oplevelse , mens i det osmanniske detox fodbad . De kan også hjælpe med at forhindre sygdom . Nogle af disse naturlige urter kan nemt findes i dit hjem eller i haven , såsom grøn te , tørrede citrus hud , jord hvidløg og peber , og majs silke . Fyrretræ blade kan også tilføjes til den osmanniske detox fodbad efter kogning dem i et par minutter . Tørrede blade af radiser og gulerødder kan også føje til afgiftning proces . Disse naturlige urter er placeret i vandet i detox fodbad .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.