sociologiske problemstillinger i ems

Emergency Medical Services ( EMS ) er en af de mest vanskelige positioner inden for den medicinske samfund . Mange EMS arbejdstagerne modtager ingen løn , og alligevel skal højtuddannede og arbejder mange timer . Kompetence EMS besætninger ofte gøre forskellen mellem liv eller død for en patient . Stressniveauet er højt , og omsætningen er den endnu højere . Den stigende betydning af EMS i den medicinske samfund har givet anledning til mange centralt vigtige sociologiske problemstillinger .

Personale


Det største problem for EMS i dag er manglen på interesserede personale og den høje omsætning EMS arbejdstagere . Landdistrikterne EMS arbejdstagere kun sjældent modtager løn . Men for EMS til at arbejde til sin fulde kapacitet, fastholdelse af dygtige medarbejdere og frivillige er afgørende . Faktum er , at de manglende investeringer i EMT løn og andre goder har trykket antallet af arbejdstagere interesserede i den slags træning . Sociologisk , kan den offentlige sundhed i et samfund, blive alvorligt skadet , hvis dette problem ikke er rettet . Det største problem er , at EMS arbejde er høj stress , og der er meget lidt i løn eller belønning , der er involveret .

Patienter


En af de store belastninger af en EMS job er der beskæftiger sig med patienter, der er voldelige , usamarbejdsvillig eller smitsom . Dette er en væsentlig årsag til EMS udbrændthed . Den sociologiske spørgsmål her er , i hvilket omfang der er EMT arbejdstagere forpligtet til at arbejde med disse mennesker ? Der er kun så meget tid til at forklare de store spørgsmål til en patient i en nødsituation indstilling . Der er heller ingen pligt til EMS arbejdstagere at deltage i situationer, hvor de føler sig truet . At mindske stress og udbrændthed af EMS medarbejdere, bør samfundet som helhed giver EMS gavn for tvivl, når der beskæftiger sig med usamarbejdsvillig patienterne.

Nonresuscitation


Spørgsmålet om nonresuscitation er både en etisk og sociologiske problem . EMS retningslinjer , at patienten autonomi skal respekteres over alt , med det forbehold, at patienten skal være mentalt kompetent på tidspunktet for nødsituation . Der er ikke tid til grundig drøftelse i en nødsituation . EMS arbejdstagere generelt ignorere den verbale udtalelser slægtninge . Kun dem med fuldmagt kan træffe denne afgørelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.