spildevand sikkerhed

Mennesker, der arbejder med spildevand er udsat for mange potentielle farer , såsom lukkede rum , smitsomme sygdomme , giftige gasser og kemikalier , elektriske stød og parasitære infektioner . Men ved at følge ordentlig sikkerhed protokoller , kan arbejdstagerne i høj grad mindske risikoen for problemer og skader

Drowning


Spildevand udstyr kan skabe stærke strømninger i opbevaringstanke og andre dele af spildevandet system. Faldsikring udstyr og personlige flydeanordninger er et must , når en arbejdstager har at læne sig over eller arbejde uden for sikkerheden rækværk .

Tøjvask


Arbejdstagere bør have deres tøj og støvler rengøres på rensningsanlæg , så der ikke risikerer at blive udsat familiemedlemmer og andre til at forurenende stoffer .

Hygiejne


For at undgå sygdom , bør spildevand arbejdstagere grundigt vaske deres hænder med antibakteriel sæbe før spisning, drikning , rygning eller brug af toilettet . Utilsigtet kontaminering via fordærvede fødevarer og cigaretter er en af de mest almindelige kilder til sygdom i spildevand arbejdstagere , ifølge National biosolids Partnership, en alliance af organer , der fremmer sund biosolids forvaltning .

Folkesundhed


Det offentlige bør undgå kontakt med stående vand og vand, der løber ud af knækkede rør , dette vand kan være spildevand eller kunne være kommet i kontakt med det . Indberetter disse problemer til de lokale myndigheder .

Sår

Spildevand arbejdstagere bør altid omfatte udskæringer og andre åbne sår . Et sår Forbindingen bør skiftes med det samme , hvis det bliver vådt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.