stamcelleforskning beskrivelse

Stamcelleforskning er en videnskabelig proces , hvor menneskelige celler dyrkes i en række forskellige måder for at blive brugt som behandling for medicinske problemer forårsaget af defekte celler i det menneskelige legeme

Typer


Der er tre former for stamcelleforskning : humane embryonale stamceller , voksne stamceller og induceret pluripotente stamceller .

Historie


Voksne stamceller høstet fra knoglemarv har været anvendt til transplantation siden 1960'erne til behandling af leukæmi , rapporter National Institute of Allergy og infektionssygdomme. Forskning i embryonale stamceller blev udviklet i november 1998 af Dr. James A. Thompson ved University of Wisconsin .

Etik


Human forskning i embryonale stamceller giver etiske problemer for mange religiøse og pro -life grupper , ifølge Ifølge til American Association for Advancement of Science , da det kræver udtagning af celler fra menneskelige embryoner , der er kun få dage gammel , hvilket resulterer i død af embryoet.

Forskning


Men den religiøse tolerance rådgiverkoncernen rapporter fremskridt i menneskelige pluripotente stamceller . Dette er en forholdsvis ny form for stamcelleforskning , der forsøger at behandle almindelige celler --- såsom hudceller --- at reproducere egenskaberne af embryonale stamceller uden at høste dem fra menneskelige embryoner .

Behandlinger

Stem celle forskning er i gang i en række behandlingsområder , herunder Alzheimers , diabetes , kræft og slagtilfælde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.