tekniske oplysninger om lændestøtte til stole

Lændehvirvlerne udgør den nederste del af ryggen , lige over balderne . De bærer en stor del af kropsvægten , hvilke emner de betydelige stress . Af denne grund bør lændehvirvler støttes fuldt ud , mens du sidder i en stol

Betydning


Mens kroppen sidder , er lændehvirvler udsat for en langt større mængde af stress . Denne stress ikke kun fører til dårlige arbejdsstillinger , men også stress på væv og led omkring rygsøjlen .

Funktion


Den lumbale del af rygsøjlen naturligt kurver i en smule. På bagsiden af en stol skal have en lumbal støtte, kurver udad , udfylde hullet mellem rygsøjlen og sædet .

Placering


Den lændestøtte skal sidde helt op mod lænden af ryggen . Støtten bør ikke blot opretholde aktiv kurven af lændehvirvelsøjlen , men også holde ørerne , skuldre og hofter i tilpasningen .

Typer


Nogle stole er fremstillet med en justerbar lændestøtte , som kan justeres til at matche højden behov person, der bruger stolen . Stole kan også komme med en bærbar lændestøtte , såsom en buet pude , der kan monteres på bagsiden af en stol til at støtte lændehvirvelsøjlen.

Alternativer

Hvis en stol ikke er fremstillet med en lændestøtte , en sammenrullet håndklæde eller lille pude bør anvendes i stedet . Håndklædet i ringen kan rulles til passende tykkelse og placeres der, hvor lændestøtte er nødvendig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.