vejr se vs vejr rådgivende

Meteorologer anvender specifikke terminologi ved fastlæggelsen af vejrforhold med henblik på at give de mest præcise oplysninger til offentligheden så hurtigt som muligt . Begreber som " vejr vagt "og "vejr rådgivende " indikere forskellige variationer af farlige forhold

Watch


En stigning i farlige vejrforhold vil bede en vejr " ur . "Men dette betyder ikke, at betingelserne er nært forestående eller vil forekomme i en bestemt placering .

Rådgivende


Når en begivenhed i vejret , er enten sted på det tidspunkt, eller er nært forestående , vil meteorologer udstede et vejr " rådgivende ".

Andre vilkår


En " advarsel " svarer til en " rådgivende " i , at vejrforholdene finder sted eller vil opstå , og borgere skal tage forholdsregler . A vejr " outlook " definerer betingelser , som forventes at opstå inden for de næste syv dage.

Betydning


Definitioner af de enkelte sigt er blevet universelt defineret til at give den mest præcise forklaring på vejrforhold for offentligheden og for at undgå forvirring om deres farer .

NOAA

The National Oceanic and Atmospheric Administrations » National Weather Service giver up- to-the-minut oplysninger om ure , advarsler og rådgivning i hele USA


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.