virkningerne af kul som en energikilde på sundhed

Kul er en kontroversiel , ikkefornybare energikilde , der tager millioner af år at danne i jorden . I øjeblikket , kul tegner sig for omkring 50 procent af den elektricitet, vi bruger i vores hjem hver dag . Bevidsthed om, hvordan forbrænding af kul påvirker vores respiratoriske , kardiovaskulære og neurologiske system spiller en afgørende rolle i sagen for at forbedre kendskabet til den offentlige sundhed og sikkerhed blandt amerikanerne .

bor i nærheden af kulminer


Folk, der bor i kulminedrift områder kan opleve de værste virkninger af denne industri . Vragdele fra kulminer kan forurene den luft, de ånde , det vand de drikker , og den jord, hvor de bor . Selv om love og regler fastsat af regeringen til formål at beskytte individets udsættelse for minedrift snavs , dårlig minedrift praksis stadig eksisterer .

Disse størst risiko for at blive udsat for støv og snavs og deraf luftvejsproblemer fra kulminedrift bor i de mest fremtrædende kul-industrien områder , herunder Wyoming , West Virginia , Kentucky , Pennsylvania , Texas og Alaska . ( ref. 1 )

Udsættelse for Acid Rain


Ifølge den amerikanske Energy Information Administration , tre stoffer fra forbrænding af kul --- svovldioxid , kvælstofoxider og partikler --- synes at have forårsaget en stigning i syreregn . Forskning lagt frem af Environmental Protection Agency tyder på, at eksponering for sur regn ( som ser , føles og smager som normal regn ) kan forværre udviklingen af hjerte -og lunge sygdomme som bronkitis og astma hos nogle mennesker.

Kviksølv


Mercury er et andet biprodukt stak i miljøet i løbet af processen for at brænde kul til energi . Efter kviksølv vanhelliger en vandmasse , den omdannes til en skadelig kemisk kendt som methylkviksølv , som igen forurener de fisk, vi spiser og i nogle tilfælde , vandet vi drikker . Høje niveauer af kviksølv kan have en giftig virkning på vores kroppe og negativt påvirke vores neurologiske udvikling .

Smog og Sod


Afbrænding af kul til energi udleder kvælstofoxider i luften , som kan bidrage til dannelsen af smog og sod --- især i områder med varmere klima . Både smog og sod er farlige ved indånding af mennesker , da de kan rejse dybt ind i lungerne og forværre eksisterende sundheds forhold såsom astma og kronisk bronkitis , uundgåeligt stigende symptomer som hoste og slim sekretion i næse , hals og lunger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.