OSHA miljøregler om glykol

Du skal bruge:
Plastpose til at gemme Brita filtre til genanvendelse

Glycoler er søde , sirupsagtig stoffer, der ofte bruges som anti -frost eller opløsningsmidler . Der er mange forskellige former for glycol , herunder : 1,2- Dihydroxyethane , 1,2- ethandiol , Glykol , Glykol alkohol; monoethylenglykol og en række af propylen glycol . Disse stoffer betragtes som farlige , og som sådan er reguleret på arbejdspladsen af den amerikanske Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) .

Mærkning


OSHA kræver , at glykol produkter mærkes som farligt , og at en væsentlig sikkerhedsdatablad ( MSDS ) være til rådighed , hvor de anvendes . Sikkerhedsdatabladet for glykol lister følgende negative virkninger for sundheden: hud , øjne , næse og hals irritation og potentielle centralnervesystemet undertrykkelse i høje doser . Symptomer ved udsættelse kan omfatte irritation af hud, øjne , næse og hals , hovedpine , svimmelhed og unormal øjenbevægelser . Akut forgiftning kan resultere i mavesmerter , kvalme og opkastning , sløvhed og kramper , blandt andre symptomer .

MSDS Ark


OSHA generelt kræver, at virksomhederne , der anvender glykol produkter for at have MSDS til rådighed i områder , hvor det bruges . MSDS ark generelt liste fabrikanten af glykol , den specifikke type glykol i brug , den kemiske sammensætning af glykol og de potentielle farer ved eksponering for glycol . Det vil generelt liste potentielle vektorer for forgiftning , herunder hudkontakt , indånding og synke . Sikkerhedsdatabladet vil også listen symptomer på forgiftning og korrekt førstehjælp procedurer i tilfælde af eksponering .

Uddannelse


I de fleste tilfælde , OSHA kræver virksomheder, der arbejder med farlige materialer har folk trænet on-site til at reagere på spild og potentielt farlige materiale eksponering . Hvis en virksomhed kun har små mængder af materiale, kan personalet være uddannet til at henvise til MSDS ark for korrekt oprydning . Men i virksomheder, hvor store mængder glykol er brugt , kan det kræve , at folk skal uddannes på stedet til at beskæftige sig med store udslip eller forurening .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.