Rustbeskyttelse af olie undervognsbehandling

Rustdannelse på metaloverflader er et resultat af korrosion . Hvis metallet er en vigtig del af en struktur , kan dens svækkelse i sidste ende medføre en sammenstyrtning. Dette er , hvad der skete med Silver Bridge i West Virginia i 1967 , hvor 46 mennesker døde . Anden hændelse med en lignende art fandt sted i Greenwich Connecticut i 1983 , da Manus Bridge kollapsede og dræbte tre mennesker

. Rust Dannelse


Rust dannelse udbytte gennem det, der kaldes en elektrokemisk proces på grund af elektron overførsel , som i dette tilfælde er fra jern til ilt . Strygejernet er anoden ( en metal element , der let donerer en elektron ) , mens ilt kaldes katode ( en metal element , der let accepterer en elektron ) . Bevægelsen af elektronerne provenuet via et medium kaldet elektrolyt , som i dette tilfælde er en svag syre såsom vand .

Grundlæggende rust former under tilstedeværelse af tre elementer-jern ( Fe ) , ilt (02 ) og vand ( H20 ) . Tilstedeværelsen af luft fugtighed bringer i kuldioxid, der reagerer med vand danner en bedre elektrolyt kaldes kulsyre , en anden svag syre . Som ilt , vand og luft fugtighed er let tilgængelige i miljøet , de let reagerer med jern metal til at danne rust . Reaktionen kaldes oxidation proces , fordi jernet gevinster ilt til at danne jernoxid ( den rødlige eller orange ting kaldet rust ) .

Det naturlige overflod af de elementer ilt , vand og luft fugtighed gør rustdannelse nemt at forekomme . Af denne grund , efterhånden hyppig eksponering til vand og luft svækker stål ( jern kilde ) og fører til dens eventuelle skader . Selv om det ikke helt kan forhindres, kan du bremse processen ved at minimere kontakten mellem de tre elementer . Uden at nogen af disse elementer , er korrosion umuligt . I branchen af metaller , forlænge metal funktionalitet opnås gennem anvendelse af olie undervognsbehandling .

Olie Coating for Rust Forebyggelse


Læg mærke til hvordan olie reagerer med vand . Vandets polaritet har de fem-carbon grænse , hvilket betyder, at den eneste forbindelser, der kan opløses i vand bør have fem eller mindre Kulstof i sin struktur . Olie på den anden side , er en ikke -polær forbindelse, der består af en lang kæde af kulbrinter ( Kulstof og brint ) , hvilket gør det uopløselig i vand . Således olie coating hjælper afviser vand og forhindre rustdannelse .

bedste olie undervognsbehandling


Producenter vil ofte indeholde en sammensat i olie , der fungerer som rust -hæmmere . Jo bedre olie klarer sig godt i luftfugtigheden kabinettet test , hvor olien er udsat for 120 ° C. Jo længere tid det tager for rust til at danne, jo bedre olien . Det er altid bedst at anvende olien efter at fjerne enhver rust , der har dannet allerede på metallet . Hvis ikke , vil klæbeegenskaber din maling minimeres .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.