anvendelser for gamle mobiltelefoner

Mobiltelefon teknologi er blevet så billigt og er forbedret så meget i de seneste par år , at mobiltelefoner bruges og ændres som tøj og andet tilbehør . Også , der er så mange nye funktioner i hver celle telefon , der gør mange telefoner forældet i to år. Den hurtigere efterladt betyder, at der er mange uudnyttede mobiltelefoner . Her er hvordan man kan sætte dem tilbage i tjeneste , til gode.

Spare Telefon


Alle mobiltelefoner bruge et batteri , og et dødt batteri kan betyde, at du er nødt til at forsinke en vigtig telefonsamtale . I stedet holder en gammel mobiltelefon rundt som en backup . Dette vil virkelig komme i handy , når din anden telefon er på reparatør 's eller er simpelthen tør for batteri . I de fleste tilfælde kan du blot flytte din nyere telefon SIM-kort i den gamle telefon til at foretage et hurtigt opkald .

Gave til yngre børn


Afhængig af hvordan du har brugt din telefon , kan du også gave det til din yngre venner , søskende , pårørende osv. Mobiltelefonen er blevet sådan en personlig tilbehør i dag , ligesom kuglepen eller en ring eller en kæde , der gifting din personlige telefon til nogen har en masse værdi og symbolik til det .

Engineering


Hvis du er i teknik , ville du ikke engang at læse dette for at forstå , at du har en maskine i hånden , der er vokset forbi sin brugervenlighed , og nu kan der pilles og eksperimenteret med . Hvis du ved , hvordan man , kan du åbne din mobiltelefon og lære nogle gode praktiske viden om den største kommunikationsapparat kendt for menneskeheden .

For Technophobe


Hvor mange forældre er fortrolige med at bruge den nyeste touch-screen mobiltelefoner ? Mange af de mennesker af den ældre generation ville have elsket at stoppe den vanvittige udvikling af teknologi år tilbage . De ville stadig foretrækker den taktile telefoner til at kalde deres kære . Du kan gave dem nogen af dine gamle telefoner , så de kan foretage opkald , som de ønsker .

donere det

Mange kvinder krisecentre tage gamle mobiltelefoner som donationer , som de giver til voldsramte kvinder at have en måde at foretage nødopkald . Nogle grupper indsamler gamle mobiltelefoner og andre små elektronik i fundraising kampagner . Gør dette i stedet for blot at smide en telefon væk-komponenter og batteriet indeholder farlige materiale, som skal genanvendes og ikke begravet på en losseplads .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.