brændsel kan sikkerheden

Lagring brændstof i en brændselscelle kan til brug i din plæneklipper , motorcykel eller lejlighedsvis strandede bilen er noget de fleste af os vil gøre . Følge nogle grundlæggende sikkerhedsregler for at undgå farer forbundet med benzin og andre brandbare brændstoffer

On The Ground


Fyld brændstof dåser , mens de er på jorden og fri af køretøjet , i henhold til SteamEngine. com. au . Det er farligt at pumpe brændstof ind i en lagring kan , mens den er inde i et køretøj eller i ryggen af en lastbil .

Dyse i kan


Placer brændstof dysen fra gas pumpe hele vejen ind i kan . Opretholder kontakt mellem dyse og kan, for at forhindre spildes brændstof på dig selv eller jorden .

No Smoking


ryger mens de pumper gas ind i en dåse kan resultere i en eksplosion, hvis ilden fra cigaret kommer i kontakt med brændstoffet eller dets dampe . Benzin og andre brændstoffer er meget brændbart og en brand kan medføre personskade eller død .

Mærkning


Alle brændstof dåser skal være tydeligt mærket med indholdet af den pågældende kan . Bruge identiske dåser til gas og olie blandinger , diesel og almindelig benzin kan resultere i skade en motor med det forkerte brændstof .

Opbevaring

Brændstof dåser bør opbevares i kølige temperaturer og i et mørkt sted uden for direkte sollys , i henhold til ATVMagBlog. com . Trykket bygges op som følge af øget varme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.